Raportează comentariu

stau in zona si am trecut aseara pe la Centrul Cultural „Dunărea de Jos” pe la ora 21:00 ,era un gardian afara si fuma si l-am intrebat daca e intrarea libera sau cu bani si cat costa..Mi-a spus ca nu stie, nu stie nici macar de o astfel de expozitie..ok, dar e vina Centrului Cultural de ce nu se afiseaza dinainte , nu exista nici macar un panou in fata ,cat costa sa pui 2 metri de panza pe un cadru de lemn si sa faci un panou ptr diverse expozitii? sau macar un banner agatat undeva , nu m-am uitat sa vad daca mai sunt drapelele UE si ROM in fata, treci pe acolo parca ar fi un magazin de electrocasnice, noroc ca scrie sus Centru Cultural "Dunarea de Jos".Seara mai trec pe acolo si locatari din zona cu cainele chiar prin fata , caini care mai lasa cate o "placinta" in iarba dupa o repriza de joaca . Faceti-l mai atragator pentru vizitatori, puneti un bust sau statuie prin fata si faceti mai multe expozitii inclusiv culturale legate de alte tari ...
Cultura exista peste tot, nu conteaza ca e Africa sau Bucovina ,multi vom avea ce sa vizitam si sa mai invatam cate ceva ca prea mult Discovery Channel duce la sedentarism :).
Faceti publicitate, organizati expozitii cateodata gratis, altele cu intrare platita ieftine, caritabile in care ~3% sa plece catre o institutie din Galati...Tre' sa va dau eu idei domnilor Directori inclusiv Administratia Locala ?? Luati unii salarii grase de pomana !

A fost inainte acolo centru EUROPEAN ptr nu stiu ce,cu drapele in fata, a functionat putin timp dupa care l-au transformat in Centru cultural, e bine si asa dar treziti-va si exploatati spatiul la maxim si faceti-i reclama sa vina sa vada si strainii vizitatori expozitii aici.Mai ramane sa il inchideti si pe asta si sa apara o hartie mare lipita in vitrina "SPATIU DE INCHIRIAT"