Sinistraţii nu se hrănesc cu demagogie şi declaraţii bombastice

Sinistraţii nu se hrănesc cu demagogie şi declaraţii bombastice
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bilă albă tuturor cetăţenilor din Galaţi, dar şi din alte zone ale ţării (persoane fizice, juridice sau instituţii), ce au sărit în ajutorul sinistraţilor din judeţul nostru. Oameni de calitate, cu bun simţ şi educaţi, care nu au profitat de nenorocirea miilor de oameni din mediul rural pentru a încerca să bifeze la capitolul imagine sau să facă propagandă electorală, aşa cum a procedat, printre alţii, „fratele” nostru Marian Oprişan, care a inscripţionat pe tirurile ce transportau ajutoare: „PSD Vrancea este alături de fraţii noştri gălăţeni”.

Bilă neagră pentru vicepremierul Gabriel Oprea, care, probabil, ţinând să puncteze la capitolul imagine, după o vizită în zonele inundate din judeţ, a convocat reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă. Demnitarul s-a umplut de ridicol, anunţând opt morţi, când, de fapt, fuseseră declaraţi oficial nouă (fiind corectat de mass-media; chiar şi aşa, tot a ţinut morţiş să înşire opt), s-a eschivat de la întrebări punctuale, precum „câte localităţi nu au apă potabilă?/ care sunt acelea?/ unde sunt cazaţi oamenii?” şi nu numai, preferând în schimb, precum o placă stricată, să repete obseda(n)t că se află în Galaţi din ordinul primului-ministru şi că autorităţile sunt vigilente. Prestaţia domnului vicepremier a fost penibilă.

Tot bilă neagră primesc şi politicienii de la nivel înalt ai Puterii, care au făcut din suferinţa oamenilor un pretext de a-şi da la gioale prin birourile de pe strada Domnească.

Citit 10490 ori Ultima modificare Duminică, 15 Septembrie 2013 17:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.