Gălățean de la Bureau Veritas Paris, invitatul colocviilor navaliștilor

Gălățean de la Bureau Veritas Paris, invitatul colocviilor navaliștilor
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Ediția cu numărul 107 a Colocviilor Constructorilor de Nave gălățeni (CCN) are un invitat special de la Paris: arhitectul naval ing. Cristian Bran - Bureau Veritas Offshore Market Leader pentru unități flotante destinate producției de petrol (FPSO, FSO).

Cristian Bran este „născut și crescut în Galați”, „intra muros”, pur produs al educației naționale „de stat”, așa cum se autocaracterizează. A terminat matematică-fizică la Liceul „Mihail Kogălniceanu”, după care, în 1991, a absolvit Facultatea de Nave și Inginerie Electrică – secția Corp, unde l-a avut ca îndrumător pentru proiectul de diplomă pe regretatul profesor Liviu Stoicescu.

După facultate a lucrat timp de nouă ani în ICEPRONAV, după care, din 2001 și până în prezent, a ocupat diverse funcții în cadrul biroului central din Paris al Bureau Veritas.

Prezentarea sa va începe cu o introducere despre Bureau Veritas și despre domeniul flotoarelor offshore. Va vorbi apoi despre situația actuală pe piața flotoarelor offshore, în special despre flotoarele de producție petroliere (FPSO) în operare, disponibile, în construcție și prevăzute să fie comandate în perioada următoare în șantierele navale din lume. Tendințele actuale vor fi exemplificate, ținând seama de tipurile de flotoare și de contracte.

Ediția CCN 107 are loc vineri, 17 mai, de la ora 11.00, în sala Bazinului de Carene al Facultății de Arhitectură Navală.

pnl3
Citit 2729 ori Ultima modificare Joi, 16 Mai 2024 16:13

1 comentariu

  • postat de interesant...
    Joi, 16 Mai 2024 19:03
    23.26.245.***
    domnilor la urmatorul Colocviu sa invitati si un "specialist " , de la Consiliul de Administrare de la Santierul Mangalia : "Administratorii Șantierului Naval 2 Mai Mangalia s-au „umplut“ de bani, în 2023, „muncind“ din greu!" , tufliti acolo de partid ! ANCONAV- fantoma ce zice ??!!
    2
    7

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro