La locuința concubinei, deși avea ordin de protecție

La locuința concubinei, deși avea ordin de protecție
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Un bărbat de 26 de ani din județul Galați va da socoteală în fața legii, după ce a încălcat ordinul de protecție și a intrat în casă peste fosta concubină pe care a amenințat-o. Astfel, pe 14 mai, în jurul orei 22,20, o tânără de 22 de ani din satul Toflea, comuna Brăhășești, județul Galați, a solicitat telefonic ajutorul oamenilor legii de la Secția 6 Poliție Tecuci. Aceasta le-a spus polițiștilor că fostul concubin s-ar fi prezentat la domiciliul ei și a amenințat că o bate.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit că cele sesizate se confirmă și au concluzionat că bărbatul, de 26 de ani, față de care Judecătoria Tecuci a emis, pe 22 noiembrie 2023, un ordin de protecție pe o perioadă de 6 luni, s-ar fi prezentat la domiciliul femeii și, pe fondul unor discuții în contradictoriu, i-ar fi adresat acesteia o serie de amenințări.

„Polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea hotărârii judecătorești prin încălcarea ordinului de protecție și amenințare și, în urma administrării probatoriului, în data de 15 mai a.c. au luat față de bărbat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de 16 mai, acesta urmează a fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci, cu prepunerea luării unei măsuri preventive”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean, agent șef principal Ciprian Stoica.

pnl3
Citit 719 ori Ultima modificare Joi, 16 Mai 2024 16:58

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro