Ce a bombardat NATO reconstruiește ginerele lui Trump

Ce a bombardat NATO reconstruiește ginerele lui Trump
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Serbia a semnat un acord cu Affinity Global Partners, companie fondată de ginerele lui Donald Trump, Jared Kushner, pentru "revitalizarea" unei clădiri istorice a armatei din centrul Belgradului, relatează AFP.

Subiectul este sensibil în Serbia, deoarece este vorba despre clădirea Statului Major General al armatei iugoslave, bombardată de mai multe ori în 1999 în timpul campaniei aeriene a NATO condusă de Statele Unite pentru a pune capăt războiului din Kosovo.

Sediul Statului Major General, din inima capitalei, Belgrad, nu a fost niciodată reconstruit. Distrusă de bombardamente, clădirea construită în 1965 a fost declarată în 2005 "bun cultural" protejat de către guvernul sârb.

Conform comunicatului ministerului, va fi construit un memorial, finanţat de investitori, dar al cărui drept de proprietate va reveni Serbiei, la fel ca şi conţinutul acestuia. Pe contul său de Instagram, Jared Kushner a publicat "primele imagini" ale proiectului în primăvară: două turnuri mari de sticlă înlocuiesc clădirile din cărămidă roşie distruse în 1999.

Citit 225 ori Ultima modificare Joi, 16 Mai 2024 16:05

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Gogu
    Vineri, 17 Mai 2024 07:33
    82.79.117.***
    Tipic... In Ucraina cum va fi?
    1
    0

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro