CS Școlar are cadete de semifinale

CS Școlar are cadete de semifinale
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

S-a încheiat un nou sezon competițional pentru echipele feminine de cadete (16-17 ani). Un sezon în care echipa CS Școlar Galați a reușit un parcurs până în semifinalele naţionale.

Mai întâi, să prezentam lotul de jucătoare care au evoluat în campionat. Acestea sunt pregătite de antrenorul Gelu Ambrose, fost jucător la acest club, dar și la CS Universitatea.

CS Școlar: Ioana Axinte, Iulia Sbângu, Maria Bardaș, Briana Constantin, Eliza Neculau, Adriela Anton, Andra Milea, Teodora Ferdinand, Ioana Dan, Bianca Frunzache, Alexandra Costin și Teodora Tăbăcaru.

În primă fază, într-o serie de șase formații, gălăţencele au încheiat pe locul al treilea. De aici au pășit în faza de elită, unde după zece meciuri au ocupat o poziție care le-a permis să joace în semifinale - unde s-au clasat pe locul patru, fiind la un pas de turneul final.

Dintre realizările acestui grup de jucătoare (U17) mai poate fi amintită promovarea Ioanei Axinte în lotul de senioare de la CS Universitatea (Liga a II-a).

De-a lungul anilor, voleiul feminin de la CSS  (director Adriana Neofit) a avut un istoric strălucit. De aici s-au ridicat numeroase jucătoare remarcate în această frumoasă disciplină sportivă. Sub coordonarea profesoarei Ileana Berdilă, amintim numele câtorva fete care au performat în primul eșalon, în ultima vreme: Elena Zaharia, Irina Enciu sau Anamaria Berdilă.

Cu siguranță, și din nucleul actual vor crește jucătoare despre care se va mai vorbi. Iar dacă se vor pregăti din ce în ce mai bine, vor prinde și… finalele.

Citit 726 ori Ultima modificare Luni, 29 Aprilie 2024 17:39

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro