Incident aviatic după o lansare de parașutiști

Incident aviatic după o lansare de parașutiști
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

O aeronavă de tip AN2 a fost implicată într-un incident, vineri dimineaţă, pe un câmp din apropierea municipiului Buzău, nefiind înregistrate victime. Aeronava aparţine Aeroclubului României şi, potrivit primelor informaţii, incidentul s-ar fi întâmplat la aterizare.

"O aeronavă care aparţine Aeroclubului României a fost implicată într-un incident în dimineaţa aceasta, nu s-a prăbuşit, incidentul s-a petrecut la aterizare. La bord se afla echipajul format din pilot şi copilot, amândoi sunt bine, nu sunt răniţi, nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Se desfăşoară o investigaţie pe care o desfăşoară Autoritatea de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile, când o să avem informaţii, vor fi publicate", a declarat, pentru Agerpres, director în cadrul Aeroclubului României, Dan Chiriac.

Potrivit conducerii aeroclubului, avionul executa misiuni de lansare a unor paraşutişti. "Avionul lansase nişte paraşutişti şi revenea după lansarea respectivă. Avionul a suferit pagube", a subliniat reprezentantul Aeroclubului României.

pnl3
Citit 1505 ori Ultima modificare Vineri, 17 Mai 2024 17:36

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro