Un bărbat din Galați este acuzat că ar fi violat mai mulți copii

Un bărbat din Galați este acuzat că ar fi violat mai mulți copii
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Un gălățean a fost arestat preventiv miercuri, 15 mai, după ce împotriva lui au fost formulate acuzații terifiante, de molestare sexuală a mai multor minori.

Procurorii l-au reținut pe individ în urma reclamațiilor depuse de mamele victimelor și au cerut arestarea acestuia. Judecătoria Galați a admis în aceeași zi cererea Parchetului, dispunând trimiterea după gratii pentru 30 de zile sub acuzația de ”viol asupra unui minor”, dar și solicitarea de emitere a unui ordin de protecție formulată de reprezentanții legali ai copiilor.

Judecătoria a emis un ordin de protecție împotriva celui arestat care va trebui ca timp de șase luni, în cazul în care va fi pus în libertate, să nu se apropie la mai puțin de o sută de metri de locuințele și școlile unde învață minorii pe care i-ar fi agresat sexual și nici de familiile acestora.

La acest moment, ancheta este în curs, fiind vorba de un caz deosebit de complex, susțin investigatorii care s-au ferit să ofere mai multe detalii. Pe măsură ce acestea vor putea fi făcute publice, le vom aduce la cunoștința publică.

pnl3
Citit 2480 ori Ultima modificare Joi, 16 Mai 2024 14:53

1 comentariu

  • postat de ady_2007_boss
    Vineri, 17 Mai 2024 04:40
    86.124.201.***
    Nelu Jurca loveste din nou!?
    0
    2

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro