Ciolac peste pupăză, s-a clocit alt guvern

Ciolac peste pupăză, s-a clocit alt guvern
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

M-a întrebat un copil, deunăzi: „Ce-i aia caricatură?!”

Luat prin surprindere de plastica-i curiozitate, i-am răspuns ca un iresponsabil ce sunt: „Ciucă, președinte desenat”. Cred că l-a mulțumit răspunsul meu, că prea zâmbea, nu musai cu subînțeles.

Așadar, Ciucă a plecat. Trăiască Ciolacu între popoare, alături de fericita și consecventa-i clasă muncitoare! Sau, cum ar spune intimii buzoianului: „Noi să fim sănătoși, că nea Marcel știe și singur să treacă strada. Pe numele lui!

Un lucru e clar: în România, viața merge înainte, în pofida faptului că medicii ortopezi sunt rezervați, dat fiind că biata de ea suferă de platfus în formă continuată. Odată cu Viața, merge și Guvernul, că n-are încotro. În altă configurație, altă componență și cu altă eminență cenuștie. Marcel Ciolacu, pentru că despre această eminență facem vorbire, este autorul deja celebrei expresii „patriotism economic”.

Miniștrii Cabinetului Ciolacu au fost audiați. Un pic cam forțat și inadecvat termenul „audiați” pentru unii dintre ei. Nu de alta, dar la audieri ești dus, Doamne ferește, cu mascații!

  • Întrebată dacă va reuși să împartă ceea ce s-ar putea numi „dreptate”, viitoarea ministresă a Justiției, Alina Gorghiu, s-a fâstâcit în așa hal, încât s-a trezit depănând cum a împărțit ea, în campanie, senvișuri electorale la copiii singuri acasă, de nu mai știau țâncii cum să nu-i deschidă ușa.
  • Rafila de la Sănătate a fost întrebat dacă se mai aude ceva de pastila aia de iod. Din reflex, a dat vina pe Urania, celebra specialistă în astrologia televizuală, care s-ar fi îmbogățit peste poate.
  • Au vrut să-l audieze și pe Angel Tîlvăr, fost ministru al Apărării în Guvernul Ciucă, însă niciunul dintre cei aflați de față la audieri nu l-a recunoscut.
  • Un anume Sebastian Burduja, propus pentru funcția de ministru al Energiei, a spus că "România se confruntă cu o trilemă energetică, având trei deziderate...". Concluzia celor care l-au ascultat siderați?! Burduja fură curent trifazic.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1724 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:35

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.