A fost lansată compania aeriană Tarot, pe caiet

A fost lansată compania aeriană Tarot, pe caiet
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Repatrierea românilor prinși de război în Israel a însemnat eforturi deosebite din partea Guvernului României. Eforturi gratuite, mocca?! Da, iar eu sunt cel mai cunoscut cumătru de-ai lui Isaac Newton. Compania aeriană de stat Tarot le-a cerut bani românilor pe care i-a adus în țară. Da, așa se numește ea, acum: Tarot. E mai avantajos și mai cu noroc. Dai în cărți sau o suni pe Carmen Hara s-o-ntrebi dacă ai șanse să ajungi repede în România, iar ea îți recomandă compania aeriană Tarot. Cel puțin așa mi-a spus o secretară de stat de la Agricultură, fostă medium de afaceri.

Sute de români s-au întors din Israel, de la începutul războiului. Nu știu dacă și celebrul creator de modă și chiloți Cătălin Botezatu se afla, atunci, în pelerinaj, dar am auzit că, din solidaritate cu concetățenii săi greu încercați, Bote s-a întors și el. La urma urmei, empatia nu costă nimic, cum spun însoțitoarele de zbor de la Tarot, când vor să fie haioase.

* Legat de războiul din Israel, rubrica noastră a intrat în posesia unei vești bune în aerul expirat! Fostul președinte Traian Băsescu s-a oferit să negocieze pacea în Orientul Mijlociu, cu Mahmour Abbas. Cică primul rând de negocieri l-ar da Băse.

* O doamnă din Rădăuți, femeie măritată, așezată la casa ei de pariuri, și-a dat soțul pe mâna Poliției, după ce bărbatul a scos-o dintr-un cazinou și-a trimis-o acasă, amenințând-o cu bătaia. Total inuman și incorect politic, publicația suceveană, care a dat știrea a precizat, deloc măgulitor, că rădăuțeanul "și-a trimis soția la cratiță."

Cu ani în urmă, un bucureștean, pe numele de vedetă Silviu Prigoană, a confundat-o pe soție cu una dintre muștele din ecosistem, trimițând-o la cratiță, cu ajutorul pliciului. Numai că Adriana Bahmuțeanu a tălmăcit un pic distorsionat mesajul, fapt pentru care a ajuns să vândă tigăi, la Teleshopping.

* Consiliul Superior de Apărare a Țării (CSAT) a stabilit în ședința de joi un pachet de măsuri pentru combaterea traficului și consumului de droguri. Așa spune presa, cât și membrii CSAT. De fapt, lucrurile sunt și mai serioase. Din cauză că vine iarna la un moment dat și, inevitabil, "zăpada", CSAT a decis ca acel pachet de măsuri să fie înlocuit cu o propunere de plafonare a prețurilor la schiuri.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2466 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:59

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.