Mihai Trăistariu: "Cu sau fără fustiţă, Nemo tot câştiga!"

Mihai Trăistariu: "Cu sau fără fustiţă, Nemo tot câştiga!"
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Solistul Nemo Mettler, în vârstă de 24 de ani, din Elveția, a fost declarat, sâmbătă, 11 mai, câștigătorul competiției muzicale, din Suedia, cu 591 de puncte. Artistul român Mihai Trăistariu, care a urmărit, pe internet, finala Eurovision 2024, și-a exprimat, pentru playtech.ro, părerea despre controversatul artist, dar și despre show-urile impresionante ale celor mai curajoși concurenți din concurs.

”Eurovision s-a lansat în 1956, ca un concurs de creație muzicală. Însă, în ziua de azi, creație nu mai înseamnă melodia, ci un show de trei minute, foarte bine împachetat, controlat, aranjat, așa cum faci un tort, ca să arate frumos, așa trebuie să arate și un moment Eurovision.

Una vine cu Satana, pe scenă, unul cu fustiță, altul cu flăcări, cu grafică «wow», fiecare solist vine cu ce poate. Cu cât ești mai discutat, mai disputat, mai controversat, cu atât ești mai în față. În top 10 se clasează cei valoroși, dar și cei controversați. Trebuie să punctez că, la casele de pariuri, în sondaje, de vreo 2 luni, Elveția era pe primul loc, ca melodie. Deci, cumva, cu sau fără fustiță, Nemo tot câștiga.

Și piesa e bună, și vocea, l-am ascultat. Dacă nu faci parte din poveste, dacă ești prea cuminte sau neinteresant, stai acasă, căci nu intri nici în finală. În 2024, așa arată showbizul! Jurații merg pe piese, ei votează 50%, iar publicul, care votează restul, vrea show, spectacole, nebunii și atunci le dai șoc, nebunie, artificii!

Nu le iei ochii, nu mai ieși în față azi! Și în showbiz e la fel, trebuie să vii cu chestii inedite, interesante, șocante”, a punctat Mihai Trăistariu, artistul care a clasat România în 2006 pe locul IV. 

Mihai Trăistariu vrea să concureze din nou la Eurovision pentru România. „Eu sunt un fan Eurovision, dacă nu s-a transmis pe TVR, l-am căutat pe internet și tot l-am urmărit, îl voi urmări până la bătrânețe. Vreau să mai concurez, mi-am încercat norocul de 11 ori, am mai adus o dată punctaj record României, în 2006, cu «Tornero»”, a declarat artistul.

"În România, eu aș face o preselecție, aș alege 10 piese în finala națională, dar care să meargă pentru Eurovisionul internațional. Păi, nu trimiți copii nepregătiți și nici piese în limba română, asta este o prostie! În ultimii ani, România a fost praf! Melodiile să fie împachetate bine, cu regii cumpărate, costumații, design, grafică, cumperi show-ul de afară, dacă românii sunt în urmă la acest capitol, și, da, suntem în urmă.

Atunci să plătim pentru show! Trebuie să existe și o echipă serioasă, care să se preocupe, dar și sponsori, care să iubească ideea de Eurovision, să urmărească fenomenul. Nu te duci la Eurovision ca la Mamaia, trebuie să te străduiești să-ți vinzi piesa, cât se poate de bine. Eurovision e un spectacol de scandaluri, de nebunie! Te bagi și tu acolo, ca român, ca să-ți vinzi piesa cât se poate mai bine”, este de părere Mihai Trăistariu.

Citit 1098 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Mai 2024 14:54

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro