Ultimele meciuri din Liga a III-a

Ultimele meciuri din Liga a III-a
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Eșalonul al treilea de fotbal se află înaintea ultimelor confruntări ale acestui sezon. Echipele gălățene, Unirea și Sporting, încă sunt stăpânite de emoții – pentru clasarea pe locul al treilea în seria a doua, ca obiectiv de orgoliu sportiv.

Braniștea joacă în deplasare la CSM Focșani, în care pornește cu două variante pentru menținerea poziției de pe podium – egal sau victorie – cele 40 de puncte, conferindu-i acest statut. Din păcate, dinspre Braniștea vin vești mai puțin plăcute, cu doi jucători importanți, Răducan și Docuz, ambii cu intervenții chirurgicale, iar Voicu este suspendat. Totuși, se speră ca la Focșani să fie alcătuită o echipă care să-și poată îndeplini obiectivul. Partida va fi condusă la centru de ilfoveanca Mădălina Gherghi.

Lieștenii își doresc un final de sezon cu un rezultat onorabil în compania liderului Metalul Buzău. ”Vom aborda meciul cu dorința de a obține un rezultat favorabil. Până acum am jucat de patru ori cu Buzăul și n-am reușit nici măcar un punct. Măcar acum pe ultima sută de metri”, ne-a declarat antrenorul Cătălin Savu.

Și Sporting țintește către locul al treilea, dar va fi greu de obținut, doar cu victoria sa și înfrângerea vecinilor de la Unirea Braniștea. În prezent, lieștenii au cu două puncte mai puțin (38). Întâlnirea va fi condusă de brăileanul Cristian Vârgolici.

Ambele meciuri se vor disputa sâmbătă, de la ora 18:00.

Campionatul județean. Liga a IV-a, etapa 24 (duminică, ora 12:00): Viitorul Umbrărești – Siretul Cosmești, Agrostar Tulucești – Voința Cudalbi, Lascăr Schela – Alegria Matca, Victoria Independența – Gloria Ivești, Șoimii Foltești – Avântul Drăgănești, Progresul Munteni – Covurluiul Tg. Bujor amânat. În schimb, se va disputa în devans jocul Covurluiul Tg. Bujor – Muncitorul Ghidigeni.

Liga a V-a, etapa 23, duminică, ora 11,00: Siretul Piscu – Viitorul Costache Negri, Foresta Șendreni – Zorile Grivița, Luceafărul Berești – Flacăra Pechea, Voința Cișmele – Avântul Jorăști, Viitorul Frumușița – Sporting Galați, Victoria Slobozia Conachi – Prutul Vlădești, Inter Tudor Vladimirescu – Răzeșii Valea Mărului și ACS Vânători – Mălina Smârdan.

Citit 1005 ori Ultima modificare Vineri, 17 Mai 2024 17:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.