Doi „Chefi la cuțite” și-au dorit-o pe gălățeanca Alexandra în finală

Doi „Chefi la cuțite” și-au dorit-o pe gălățeanca Alexandra în finală
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Echipe. „De ce n-o iau pe Alexandra?! E o competiție și trebuie să-ți alegi cei mai puternici oameni”, se întrebau chefii Orlando Zaharia și Alexandru Sautner, în vreme ce finaliștii își formau echipele cu care să gătească în marea finală „Chefi la cuțite”. Și unul, și celălalt recunoșteau deschis valoarea gălățencei Alexandra Veber: „Nu mai înțeleg absolut nimic! De ce n-o iei pe Alexandra, dacă tot ai nevoie de cineva care să gătească?! Mario – Alexandra sunt apropiați din punctul meu de vedere! Dacă eram eu în poziția asta, o luam pe Alexandra. Sincer!”, spunea chef Orlando Zaharia, Mario fiind unul dintre „cuțitele de aur” ale competiției. „Dacă mă întrebi pe mine, eu aș lua-o și pe Alexandra! Foc ar ieși din ochii Alexandrei și, crede-mă, ar fi acolo! Ar face ca și cum ar fi ea în finală!”, susținea și chef Alexandru Sautner.

Până la urmă, gălățeanca a gătit în finala competiției într-una dintre echipe. Și, indiferent de criticile și animozitățile colegilor ei, faptul că doi chefi și-au dorit-o pentru echipele lor finaliste spune multe! Așa cum a declarat și fostul ei șef din Islanda, cel care i-a dat Alexandrei prima șansă în bucătărie. Și care, timp de șase ani, i-a fost mentor, prieten și familie: „Știu că uneori oamenii te subestimează, dar cred că ți-ai demonstrat ție și le-ai demonstrat și celorlalți ce bună ești!”. Indiferent de sensibilitatea concurentei, talentul la gătit și la dat gust mâncării nu poate fi pus la îndoială. Și nici performanța de a fi semifinalistă la „Chefi la cuțite”.

Citit 3882 ori Ultima modificare Joi, 16 Mai 2024 16:59

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro