Bascketbalist american omorât, la Giurgiu

Bascketbalist american omorât, la Giurgiu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cazul Marian Cozma revine. Dacă alte dăţi americanii mergeau la Paris sau cântau în ploaie, iată că dacă ei ajung pe-un picior de plai, pe-o gură de rai, lucrurile se complică.

Pro Tv-ul a explicat de ce bascketbalistul american a fost desfigurat în bătaie de către un cocalar din Giurgiu – dansase în discotecă cu prietena tipului. Hardy Chauncey este operat de urgenţă, face stop cardiac pe masa de operaţie şi moare în terapie intensivă, după un al doilea stop cardiac.

Adică cine îşi închipuie că sportivul a luat două lopeţi şi gata, iată că se înşeală. Vor întreba probabil americanii de ce în cluburile noastre se omoară lumea? Aşa e tradiţia? Avem poliţe de plătit pentru diverşi artişti omorâţi de americani imbecili, vezi cazurile Teo Peter şi Cristian Nemescu? Sau suntem doar un popor idiot, chitit să arate cu degetul la alţii şi incapabil să se ferească la întoarcerea bumerangului?

Răspunsul, lipsit de dubii, nu există. Cert este că ne bântuie lucrurile imposibil de asimilat – gen Marian Cozma – asta fiind scuza de bază, dar şi tulburătoarea imagine în oglindă pe care o oferă Giurgiu, România, faţă de Veszprém, Ungaria. 

* Monica Columbeanu-Gabor zice pa. Adică, zice ceva în chineză, că atâta lucru o fi învăţat şi ea de cinci luni de când schimbă impresii cu Mr. Pink, un chinez pe care îl pupă în cap, pentru că exerciţiul este încă proaspăt.

Televiziunile o dau drept dispărută pe Moni şi prezic îndepărtarea ei definitivă de ţară. Şi tot tămbălăul cu ia fetiţa, dă-mi copilul, nu-i a ta, ba e a mamei ei, ba tu eşti prost, ba tu eşti c***?

Ei, tămbălăul trebuia făcut, şi presa ce să facă, să plătească surse din Guvern pentru secrete de stat sau să dea un ban pentru un milionar sărăcit şi viitoarea fostă nevastă, poate mai umflă tirajele şi suspină patronii de plăcere?

Citit 1554 ori Ultima modificare Luni, 10 Octombrie 2011 22:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.