George Stângă: Europa în fiecare localitate din Galați și din România!

George Stângă: Europa în fiecare localitate din Galați și din România!
Evaluaţi acest articol
(25 voturi)
Tineretul Național Liberal Galați a organizat sâmbătă, 27 aprilie, conferința regională „Europa în fiecare localitate". Dincolo de conferințele regionale și desfășurarea simbolică a steagului României și UE în toate județele noastre, organizațiile TNL au demarat și o campanie de informare pe rețelele sociale prin care prezintă investițiile realizate din bani europeni în orașe, comune, județe.
„Sunt mândru de tinerii liberali din România, dar mai ales din Galați. Au inițiat o campanie extrem de interesantă și binevenită pentru comunitățile din județ. „Europa în fiecare localitate" este o inițiativă ce rezonează profund cu idealurile PNL și cu viziunea pe care o avem pentru comunitățile noastre", a spus deputatul PNL, George Stângă. 
 
 
Președintele PNL Galați a subliniat că aceste conferințe „nu doar că marchează angajamentul nostru față de promovarea valorilor europene dar au subliniat și rolul esențial pe care fondurile europene îl joacă în dezvoltarea și modernizarea comunităților locale".
Totodată, într-un cadru plin de simbolism pentru liberalii gălățeni, la umbra statuii marelui Ion I.C. Brătianu, tinerii liberali, alături de liderii județeni ai partidului, au desfășurat steagurile României și al Uniunii Europene, într-un gest de unitate și speranță. 
„Discuțiile cu tinerii liberali au fost nu doar interesante, dar și extrem de constructive, demonstrând că înțelegerea și exploatarea oportunităților oferite de Uniunea Europeană sunt vitale pentru viitorul comunităților noastre", a mai adăugat liderul liberalilor gălățeni.
La eveniment au participat, alături de președintele PNL Galați, deputatul George Stângă, și Mara Mareș, președintele TNL, Onuț Atanasiu, deputat și Mihai Bejan, primarul orașului Berești.
 
(P)
Citit 1515 ori Ultima modificare Luni, 29 Aprilie 2024 20:11