Unde petrecem seara îndrăgostiţilor?

Unde petrecem seara îndrăgostiţilor?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Chiar dacă în această seară sunt două meciuri de fotbal importante, pentru cei care consideră Ziua îndrăgostiţilor un bun prilej de a ieşi în oraş în cuplu, iată ofertele:

„Cabaret” la Muzical

La Teatrul Muzical „Nae Leonard”, începând cu ora 18.30, va fi avanpremiera spectacolului „Cabaret” - scenariul şi regia fiind semnate de Bogdan Drăgulescu. Perechile beneficiază de bilete la jumătate de preţ, adică 21,2 lei două locuri. În plus, Primăria va pune la dispoziţie, în foaier, un panou special pentru perechile care vor dori să se fotografieze; aceştia vor lăsa datele - nume, adresă şi adresă de email într-o bază de date, urmând ca ulterior să primească fotografiile acasă. Se vor oficia, de asemenea, căsătorii pentru o seară, iar  mirii vor primi invitaţii gratuite la un spectacol viitor al teatrului.

Valentine’s Party cât cuprinde

Cluburile din Galaţi se întrec în oferte: „Valentine’s Party”, cu DJ Mossano şi MC Cupidon, în Summer TimePub; „Seara iubirii”, cu muzică by Cipiland, premii şi surprize la Popasul de la Dunăre; Mexican Party în Panoramic Pabaria; Dudu, Hippie şi Cupidonul de serviciu DJ Cerbu vor fi în New York Pub; Party cu formaţia Andante la Perla Dunării; o petrecere care începe astă-seară şi continuă până sâmbătă - la Restaurantul TT. La Bankers Hubb & Caffee va fi o seară specială - Eyes Wide Shut, sub genericul: Will you be my secret Valentine?

Puya, la Divino

Divino Glam Club a pregătit pentru astă-seară, începând cu ora 20.00, un concurs pentru perechi, cu probe şi premii, un oficiu pentru încheiat căsătorii valabile o zi şi un fotograf pregătit să imortalizeze momentele, dar, mai ales, un concert incendiar cu Puya.

Anti-Valentine’s, în Zodiar

Astă-seară, la Zodiar Club, se sărbătoreşte Anti-Valentine's Day. Nu vor fi cântece de dragoste, ci rock, cu special guest - trupa Over şi apoi un after party pe măsură. Vor fi şi premii surpriză, dar pentru Dragobete. Cu alte cuvinte, cei care vin astă-seară la Zodiar şi au o brăţară la mână pot câştiga premii pentru 24 februarie. Câştigi acum, te bucuri de Dragobete!

Citit 4773 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Februarie 2013 14:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.