Serviciul de programări online, pus la dispoziție de ANAF

Serviciul de programări online, pus la dispoziție de ANAF
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) pune la dispoziția contribuabililor serviciul electronic Programări online, prin intermediul căruia contribuabilii persoane fizice și juridice se pot programa online înainte de a merge la sediile fiscului. Cei care se programează online sunt primiți de către structura care este responsabilă cu soluționarea solicitării contribuabililor, la data și ora alese de aceștia.

Structurile care deservesc contribuabilii care se programează online sunt: declarații fiscale persoane fizice, declarații fiscale persoane juridice, evidență pe plătitor persoane fizice, evidență pe plătitor persoane juridice, executare silită persoane fizice, executare silită persoane juridice, avize și autorizații (case de marcat), cazier fiscal, asistență contribuabili, evitarea dublei impuneri, potrivit unui comunicat remis de AJFP Galați.

Accesarea serviciului de programări online se poate realiza din Spațiul Privat Virtual sau direct de pe site-ul ANAF, secțiunea Servicii online.

Înainte de a alege să se programeze online, AJFP Galați le recomandă contribuabililor să încerce să găsească răspunsuri la problemele lor prin consultarea ghidurilor și a materialelor informative disponibile pe site-ul ANAF în secțiunea Asistență contribuabili/ Servicii oferite contribuabililor, apelarea serviciului call center la numărul de telefon 031.403.91.60 sau utilizarea Formularului unic de contact, disponibil în Spațiul Privat Virtual (SPV) și pe site-ul ANAF.

Citit 975 ori Ultima modificare Joi, 28 Martie 2024 14:22

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro