Cetățean român urmărit internațional, depistat la PTF Galați

Cetățean român urmărit internațional, depistat la PTF Galați
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Poliţiştii de frontieră din Punctul de trecere a frontierei Galați - rutier au depistat şi reţinut un bărbat, cetățean român, căutat de autorităţile din Italia, pentru săvârşirea de infracţiuni de natură sexuală.

Astfel, pe  data de 18 aprilie, în jurul orei 19,00, în Punctul de trecere a frontierei Galați - rutier - ITPF Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pe sensul de ieșire din țară, un cetăţean român, în vârstă de 47 de ani, conducând un autoturism înmatriculat în România.

La controlul efectuat de polițiștii de la frontieră, aceștia  au constatat că pe numele cetățeanului român există o alertă europeană emisă recent, pe  17 aprilie, de punere în aplicare a unui mandat de arestare, de către autorităţile din Italia, bărbatul fiind căutat pentru săvârșirea de infracțiuni de natură sexuală.

„Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Galați în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, ne-a explicat purtătorul de cuvânt al STPF Galați, comisar Ene Sorin.

Citit 2085 ori Ultima modificare Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 15:50

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro