DACĂ L-AȚI VĂZUT. Şoferul ucigaş de la Folteşti este dat în URMĂRIRE NAȚIONALĂ
Foto: Ivanciu Corcioveiu (Sursa foto: Facebook - pagina personală)

DACĂ L-AȚI VĂZUT. Şoferul ucigaş de la Folteşti este dat în URMĂRIRE NAȚIONALĂ
Evaluaţi acest articol
(43 voturi)

UPDATE, joi, 8 septembrie: Judecătoria Târgu Bujor a emis joi, 8 septembrie, un mandat de arestare în lipsă pentru Ivanciu Corcioveiu, tânărul acuzat că a ucis doi copii în accidentul rutier de la Folteşti

La mai puţin de 48 de ore de la tragedia care a îndoliat două familii din Folteşti, autorităţile au emis documentul în baza căruia şoferul fugar este acum urmărit naţional. Ivanciu Corcioveiu a fugit imediat după ce i-a lovit mortal, cu maşina, pe Florin Octavian Iacob, 8 ani, şi pe Marian Copăceanu, de 9 ani, în timpul unei curse nebune pe principalul drum din Folteşti. În ciuda căutărilor, tânărul, de 23 de ani, din Tg Bujor, nu a fost de găsit, motiv pentru care procurorii au cerut, joi, arestarea preventivă. Propunerea a fost admisă, actul emis de instanţă permiţându-le poliţiştilor să îl dea în urmărire naţională. Ivanciu Corcioveiu are acum la activ două dosare penale la regimul rutier, comună fiind infracţiunea de conducere fără permis. Acuzat acum şi de ucidere din culpă, dar şi de părăsirea locului accidentului, individul riscă să stea după gratii până la 15 ani.


UPDATE, miercuri, 7 septembrie: Şoferul care a UCIS DOI COPII nu avea permis de conducere! Cine este individul căutat acum de poliţie

Individul care a provocat o tragedie marţi seară, la Folteşti, nu deţine carnet auto şi a mai fost prins conducând fără drept, la finele lunii iunie * Imediat după accident, autorul a dispărut


Ivanciu Corcioveiu este numele tânărului care în seara zilei de 6 septembrie a provocat o dramă în centrul comunei Folteşti, spulberând cu maşina doi copii, de 8 şi 9 ani, care stăteau pe marginea drumului principal al localităţii.

Aflat la volanul autoturismului pe care, susţin atât martorii cât şi anchetatorii, îl conducea nebuneşte, individul de 23 de ani, originar din Târgu Bujor, a pierdut controlul direcţiei. A rupt un stâlp de electricitate şi nu le-a dat practic nicio şansă micuţilor aflaţi pe acostamentul de vizavi de Primărie. Impactul le-a fost fatal pe loc copiilor, medicii de pe ambulanţă nemaiputând să facă nimic pentru a le salva vieţile. Nici poliţiştii ajunşi la faţa locului nu au avut cu cine discuta, pentru că imediat după lovitura fatală, şoferul şi-a făcut pierdută urma.

Sursa foto: GSDG

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului Rutier care, în urma verificărilor au stabilit că autoturismul, înmatriculat în Bulgaria, se deplasa dinspre municipiul Galaţi către oraşul Târgu Bujor, pe DJ 242, iar în dreptul primăriei din localitatea Folteşti a lovit frontal doi copii de 8, respectiv 9 ani care se aflau pe acostamentul din partea dreaptă a drumului. În urma impactului, ambii copii au decedat, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului”, se arată în comunicatul oficial remis de Biroul de Presă al IPJ Galaţi.

Inconştient cu repetiţie

În urma verificărilor, poliţiştii au aflat că cel care dăduse bir cu fugiţii după ce a luat două vieţi nu figura în baza de date ca deţinător de permis. Mai mult, la finele lunii iunie, mai fusese prins o dată în trafic, şofând fără carnet, motiv pentru care i se făcuse un dosar penal, trimis în judecată la Târgu Bujor, în luna august. În acea cauză, faţă de Corcioveiu nu se luase nicio măsură restrictivă, motiv pentru care acesta se putea plimba liber. Mai rău este că, dacă ar fi să dăm crezare unor surse, acesta ar mai fi provocat între timp diverse evenimente rutiere, soldate din fericire doar cu pagube materiale.

Acum, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului, efectuând şi operaţiuni de căutare a individului, care până la momentul publicării acestui articol nu a fost prins.


ACCIDENT GRAV în Galați. Doi copii au fost UCIȘI de o mașină, iar șoferul a FUGIT

Un cumplit accident de circulație a avut loc pe raza comunei Foltești. Din câte se pare, un autoturism înmatriculat în Bulgaria, care circula cu viteză foarte mare, a intrat într-un grup de copii, doi dintre minorii surprinși decedând pe loc. Cei doi copii aveau 8, respectiv 9 ani.

Imediat după impact, cel aflat la volan ar fi fugit în direcția satului Chiraftei, dispariția sa mobilizând la fața locului forțe sporite de poliție.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, identitatea autorului accidentului a fost stabilită, polițiștii făcând cercetări pentru a certifica dacă acesta era la volan, dacă avea permis și dacă era sub influența alcoolului, precum și care au fost condițiile în care s-a produs accidentul.

Referitor la împrejurările evenimentului, Inspectoratul Județean de Poliție Galați a anunțat că va transmite un comunicat oficial în cursul zilei de mâine.

Vom reveni cu amănunte. 

Citit 100433 ori Ultima modificare Duminică, 11 Septembrie 2016 19:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.