Un gălăţean a făcut-o din vorbe pe Mihaela Rădulescu în SEMIFINALA „Românii au Talent”
Foto: Sursa foto: Pro Tv

Un gălăţean a făcut-o din vorbe pe Mihaela Rădulescu în SEMIFINALA „Românii au Talent”
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

"Omul cu rimele la el”, aşa cum a fost numit studentul gălăţean Bogdan Panaite a făcut spectacol vineri seara, în cea de-a doua semifinală a concursului „Românii au talent”, de la Pro Tv.

Tânărul, în vârstă de 21 de ani, este student la Facultatea de Arte din Galaţi, dar a mărturisit că a avut o vreme în care a luat-o pe drumul greşit. „Am rămas repetent în clasa a XII-a. Am plecat de-acasă vreo trei luni, ai mei nu ştiau nimic de mine. La Mănăstirea Putna am ajuns întâmplător. Am muncit ca ghid turistic, eram la muzeu, făceam ascultare, mergeam şi la slujbe, că-mi plăcea. Această perioadă m-a ajutat să mă regăsesc. Am luat-o de la zero şi m-am ridicat, m-am întors la şcoală, am terminat clasa a XII-a, am luat bacalaureatul, am intrat la facultate. Talentul meu este acela de a face rime pe loc. Pe scenă fac ceea ce simt. În această seară va fi una dintre cele mai importante seri ale mele!”, a mărturisit gălăţeanul înainte de a urca pe scenă. 

Proverbe

La preselecţii, Bogdan Panaite a uimit publicul improvizând rime pe baza câtorva cuvinte alese de membrii juriului Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra şi Bebe Cotimanis. Acum a ales o provocare şi mai dificilă. „Am nevoie de patru proverbe uzuale, şi pe baza lor să facem o piesă întreagă”, le-a cerut Bogdan membrilor juriului.

„Un şut în fund e un pas înainte”, a fost alegerea lui Andi. Andra a optat pentru: „Ochii care nu se văd se uită”. Nehotărâtă, Mihaela Rădulescu a pendula între „Gura bate fundul” şi „Cine sapă groapa altuia cade singur în ea”, în final alegând prima opţiune. „De aia n-are ursul coadă şi găina-n gleznă tablă”, a fost provocarea lui Bebe.

„Panaite, faci rime trăznite”

Bogdan Panaite a jonglat cu rimele, proverbele, cuvintele şi a reuşit să un moment de freestyle hip-hop, un show original, aplaudat şi aclamat de public.

Încântată, Andra a mărturisit: „Nu m-am gândit că o să-mi placă atât de mult şi în semifinală, ca la preselecţii, dar eşti foarte bun şi eu cred că avem nevoie de oameni ca tine: inventivi şi pe moment, să ne facă să ne simţim bine, din două vorbe”. „Sunt sigur că la petreceri este o prezenţă extraordinară. Şi nu văd de ce n-ar petrece o ţară întreagă alături de el!”, a fost de părere Bebe Cotimanis. Mihaela Rădulescu a mărturisit că-i plac băieţii care o „fac din vorbe, pentru că, până la urmă, la mine toată treaba se declanşează din creier. Şi tu ai tot ce-ţi trebuie. Pentru asta ai reuşit să ajungi şi la sufletul meu, şi la mintea mea. Ai farmec, tinere şi multă şansă pentru finală”. Andi Moisescu i-a dat replica în rime: „Panaite, Panaite,/ faci rime trăsnite,/ dar să ştii, momentul tău contează/ doar dacă lumea votează!”.

Din păcate, Bogdan nu a avut suficiente voturi din partea publicului pentru a intra în marea finală a concursului „Românii au Talent”. Dar chiar şi aşa, talentul său este incontestabil! Felicitări!

Citit 14135 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Mai 2015 15:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.