Întreruperi de curent și pe strada Domnească, în cursul zilei de joi

Întreruperi de curent și pe strada Domnească, în cursul zilei de joi
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Joi, 28 martie, sucursala Galați a companiei Distribuție Energie Electrică România (DEER) ajunge cu lucrările și la rețelele din zona străzii Domnească. Sunt anunțate întreruperi temporare de furnizare a energiei electrice cu durate de până la trei, cinci sau șase ore, lucrările fiind programate să înceapă în prima parte a zilei.

Pe strada Domnească, vor fi afectați de întreruperi consumatorii de la blocurile 20 Apt, 30 Apt, 118, 1 și 2, A1, Terasa Tineretului, Catedrala Arhiepiscopală, Grădinița "Elena Doamna" (Domnească colț cu Vultur), Plomba, sediul PSD, Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, Centrul Cultural "Dunărea de Jos" și Teatrul Dramatic, precum și consumatorii din blocurile de pe Aleea Științei și cei de pe strada Vultur (între Științei și Mihai Bravu).

Vor fi lucrări și în alte zone ale orașului, pe bulevardul Marea Unire (blocurile U3-U6, Biserica "Sf. Casian", Vega, Faleza, Riviera Carrefour Express), pe străzile Tineretului, Drumul Viilor, Siderurgiștilor (bl. Sider M5A, M5B, LG1, LG2), Tecuci (Silozului PM1-PM7, M6, M7), 1 Decembrie 1918 (Școala 41, Saltempo, Iftang, Pizzeria "Calabria", Clinica "Irina", sediul Digi, ADD Global).

De întreruperi temporare de curent vor avea parte, joi, și consumatorii de pe străzile Tecuci (între Crinului și 13 Decembrie), 8 Martie, 24 Ianuarie, 13 Decembrie și Crinului.

Timp de până la șase ore, va fi afectat în totalitate și satul Pleșa, din comuna Berești Meria.

Citit 2352 ori Ultima modificare Joi, 28 Martie 2024 18:00

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro