Casieriile Electrica nu se închid, se modernizează
Foto: Foto: Marius Prisacariu

Casieriile Electrica nu se închid, se modernizează
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Mai mulţi cititori ne-au semnalat, alarmaţi, că se închid casieriile Electrica de la IREG şi de la Baia Comunală. "Noi ce facem, ca să ne plătim facturile trebuie să mergem până în Micro 21?", ne-au întrebat oamenii.

Ne-am interesat şi, într-adevăr, casieriile Electrica de pe străzile Siderurgiştilor (IREG) şi Traian (Baia Comunală) sunt momentan închise, dar pentru modernizare. "Este o chestiune de zile", ne-au asigurat reprezentanţii Electrica Furnizare.

După redeschiderea lor, însă, lucrurile nu vor mai fi la fel ca înainte. "Electrica Furnizare SA se află într-un proces continuu de eficientizare a activităţii. În acest sens, modernizarea centrelor de relaţii cu clienţii şi implementarea tehnologiei de ultimă generaţie în relaţia cu aceştia sunt numai câteva dintre obiectivele în curs de desfăşurare. Electrica Furnizare a planificat modernizarea activităţii de încasare din cadrul casieriilor existente la nivelul municipiului Galaţi, prin montarea unor terminale de plată în centrele de relaţii cu clienţii Traian, Siderurgiştilor şi Dunărea. Până la finalizarea acestei operaţiuni şi redeschiderea centrelor, încasarea se va realiza prin numerar şi POS, în Casieria Dunărea. Activitatea de relaţii cu clienţii va continua să funcţioneze, după programul afişat, în fiecare dintre locaţiile menţionate", precizează răspunsul Electrica Furnizare către "Viaţa liberă".

Aşadar, după redeschidere, centrele Electrica de la IREG şi Baia Comunală nu vor mai fi casierii clasice, ca până acum, adică nu-i veţi mai da banii unui casier care să vă dea chitanţă. Plata facturilor se va face la terminale. Am fost asiguraţi că persoanele mai în vârstă sau cele care se descurcă mai greu cu noua tehnologie vor fi ajutate de personalul din centrul respectiv. De asemenea, gălăţenii care nu au primit factura acasă o vor putea solicita la unul din cele două centre şi li se va elibera pe loc.

Singurul loc în care factura de curent va putea fi plătită în stilul clasic, cu bani cash la ghişeu, va fi Casieria Dunărea, din Micro 21, lângă Kaufland.

Pentru plata facturilor, Electrica Furnizare SA pune la dispoziţia clienţilor săi multiple alte opţiuni: plata online, prin Oficiul Virtual (www.electricafurnizare.ro); la bancă, în numerar, prin direct debit, internet banking, la automatele multifuncţionale sau prin alte instrumente bancare; la terminalele multiplată din reţelele Smartpay, Qiwi şi ZebraPay; centrele de plată Un-Doi; la comercianţii care afişează siglele PayPoint, Payzone; prin serviciul Westaco Express, la staţiile OMV, la magazinele Orange. În curând, va fi disponibilă şi o aplicaţie mobilă.

Citit 8641 ori Ultima modificare Vineri, 16 Iunie 2023 11:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.