X

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, îti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii....

 00:57 Miercuri, 1 Aprilie 2015

Marius Humelnicu - succesorul Fiţei!

Autor:   Dănuţ Lungu
Publicat Joi, 28 Mai 2009 03:00
Voteaza!
(1 vot)

Distribuie

* Şicanat în prima zi de lucru la Direcţia pentru Sport, noul conducător spune că are multe proiecte pentru a scoate acest domeniu din râpă * Fiţa Lovin nu se grăbeşte să plece din sediul instituţiei, dumneaei obţinând o derogare de la Ministerul de resort pentru a activa pe un post de consilier *

Cine este Marius Humelnicu?

Născut în Galaţi, are 32 de ani; căsătorit, nu are copii; a jucat fotbal de performanţă la FCM Dunărea, Oţelul Galaţi, Gloria Buzău, Cimentul Fieni, Dacia Unirea Brăila, Şahdag Qusar, Gilan Qabala (ultimele două, din Azerbaidjan); a absolvit Facultatea de Inginerie Managerială şi Tehnologică din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos”, este masterand în Drept şi Administraţie Publică Europeană; este membru PSD, a fost şeful de campanie al deputatului Lucreţia Roşca;

„Nici urbanul, nici ruralul n-au nimic”

Răguşit, cu multe emoţii şi poticnelile aferente. Aşa şi-a început provocarea de la şefia DJS Marius Humelnicu, un tip care a jucat fotbal ca fundaş dreapta şi care acum trebuie să conducă atacul împotriva bălăriilor, a ruinelor din sportul gălăţean.

Succesorul Fiţei Lovin a susţinut ieri prima conferinţă de presă din viaţă, a vorbit despre multe proiecte prin care doreşte să schimbe faţa mişcării sportive din judeţ şi a scăpat o poantă la care ziariştii au râs cu sughiţuri. „Trebuie să reglăm decalajul dintre urban şi rural… De fapt, dacă stau să mă gândesc, nu este niciun decalaj: urbanul n-are nicio bază sportivă, iar ruralul la fel”, a spus fostul fotbalist care, culmea, ajunge să conducă o Direcţie păstorită timp de un deceniu şi jumătate de o doamnă care a mărturisit public că urăşte sportul-rege!

Nu va ţine cu dinţii de scaun

„Nici nu ştiu cu ce să încep, sunt multe de vorbit, avem multe de făcut”, a spus Humelnicu în sediul de lângă macabra Sală a Sporturilor Dunărea.

„Această sală nu mai este în patrimoniul nostru, e la Primărie, dar voi face diligenţe pentru a mişca ceva. Este păcat că în acest oraş n-avem o bază sportivă cu care să ne mândrim. Aş vrea, de pildă, să facem o pistă de atletism din tartan ca să organizeze şi Galaţiul competiţii naţionale”.

„Am primit nişte bani de la Minister pentru bazinul olimpic şi pentru extinderea sălii de atletism. Şi mai vreau ceva: îmi doresc să atragem fonduri europene”, a adăugat conducătorul DJS Galaţi care s-a înecat atunci când l-am întrebat dacă va ţine cu dinţii de scaun ca predecesoarea sa: „Nu, activitatea îmi va fi evaluată anual şi, dacă nu voi face treabă, voi pleca!”

Fiţa Lovin, greu de învins

Intrarea în pâine a noului director coordonator al Direcţiei Judeţene pentru Sport Galaţi n-a fost lipsită de scântei. Neconvenindu-i situaţia – cu toate că nici măcar n-a participat la examenul pentru noul mandat – fosta conducătoare a încercat să-l şicaneze pe mai tânărul său rival.

A încercat să-i ia computerul din birou, pe motiv că acesta fusese achiziţionat în perioada sa de domnie (de ca şi cum îl cumpărase din bani proprii!), şi a venit cu o derogare de Ministerul Sportului prin care l-a împiedicat pe Humelnicu s-o disponibilizeze.

Prin urmare, Fiţa Lovin nu părăseşte sediul DJS şi va fi consilier până pe 1 septembrie 2009, atunci când se va pensiona. Sportul gălăţean nu poate scăpa uşor de doamna care l-a condus cu destule stângăcii timp de 14 ani.

Explicaţie foto: Marius Humelnicu, un fost fotbalist care trebuie să pună pe roate un hârb - sportul gălăţean

2276 afisari  | 

Adauga comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare şi pot angaja răspunderea civilă şi/sau penală a autorului acestora.

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii!

Atenţie! Nu postaţi acelaşi mesaj de mai multe ori. Comentariul va fi afişat la câteva minute după postare. Vă rugăm să aşteptaţi!

sus

Editorial

Pe repede-napoi

Caricatura zilei

29 martie 2015

Top afişări pe 30 de zile

NEC PLUS ULTRA

Viata Libera Galati - Cotidian independent - Stiri Noutati Informatii Media Galati

Viata Libera Galati - Cotidian independent - Stiri Noutati Informatii Media Galati

Viaţa liberă Galaţi © Toate drepturile rezervate

    PageRank