Șofer de 19 ani, ”zburat” în intersecție de un sexagenar

Șofer de 19 ani, ”zburat” în intersecție de un sexagenar
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Un eveniment rutier soldat cu rănirea unui șofer de 19 ani a avut loc la primele ore ale dimineții de miercuri, 22 mai, la intersecția străzilor Gheorghe Doja și Siderurgiștilor

Un șofer de 67 de ani, aflat la volanul unei mașini care se deplasa pe prima arteră, ar fi pătruns în viteză în intersecția de la ”Reno” și ar fi acroșat mașina condusă de șoferul de 19 ani.

În urma impactului, cel din urmă s-a ales cu multiple leziuni care au necesitat transportarea la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Niciunul dintre șoferi nu era băut, au concluzionat polițiștii, care fac acum cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 4352 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Mai 2024 23:21

1 comentariu

  • postat de Gigel
    Joi, 23 Mai 2024 07:56
    5.13.171.***
    Dimineata e jungla pe strazi ca lumea inca nu s-a dezmeticit dar e la volan si atentia e praf.Plus varsta care vine cu alte chestii.
    4
    1

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro