Sala de ședințe a guvernului polonez, spionată

Sala de ședințe a guvernului polonez, spionată
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Serviciile de informații poloneze au anunțat descoperirea unor dispozitive care înregistrau audio și video în sala de ședințe unde urma să se întrunească consiliul de miniștri, relatează DW, citată de HotNews.

Oficialii polonezi nu au indicat cine se află în spatele tentativei de spionaj și nici de cât timp se aflau dispozitivele în sală. Descoperirea vine într-o perioadă în care Polonia și alți membri NATO se confruntă din ce în ce mai mult cu tentative ale spionajului rus.

Citit 292 ori Ultima modificare Marți, 07 Mai 2024 18:14

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro