Proteze pentru supravieţuitoarele de cancer la sân

Proteze pentru supravieţuitoarele de cancer la sân
Evaluaţi acest articol
(37 voturi)

Mihaela Aurelia Goga este gălăţeancă de origine, stabilită în Italia de 27 de ani, şi revine la Galaţi, la începutul lunii august, pentru a face o prezentare a unei proteze destinate femeilor care au suferit operaţii, în lupta cu cancerul de sân

Mihaela Aurelia Goga este asistent social sanitar şi estetician oncologic recunoscut internaţional, iar metoda XTRUDE presupune, practic, refacerea protetică a mamelonului, dându-le astfel posibilitatea supravieţuitoarelor de cancer la sân care nu au recurs la reconstrucţie să recapete măcar parţial aspectul iniţial al sânului, astfel încât să le crească încrederea în sine şi percepţia asupra propriului corp să fie una pozitivă. 

"De-a lungul acestei călătorii ale mele în calitate de cosmetician oncolog, am înțeles că recăpătarea sănătăţii şi a echilibrului mental este extrem de importantă, iar asta se face ţinând cont şi de importanța dimensiunilor feminității, a identității pacientei.  Așadar cu mare entuziasm vin să prezint marea invenție, metoda XTRUDE și pot să susțin și să garantez că a marcat o abordare integratoare a tratamentului cancerului la toate femeile, ajutând pacientele să aibă din nou o relație pozitivă cu corpul lor", ne-a declarat Mihaela Aurelia Goga. 

Ca trainer în metoda XTRUDE la nivel mondial, ea a ales să înceapă cu Galaţiul, oraşul său natal, pentru a veni în sprijinul doamnelor care au suferit şi care, astfel, pot înflori din nou. "XTRUDE este o inovație în acel domeniu de graniță dintre medicină și estetică. Proteza tridimensională a complexului areolo-mamelonar s-a născut după o cercetare îndelungată și epuizantă făcută în diverse sectoare, de la stomatologie, până la lumea efectelor speciale, prin diverse teste de stres de tot felul. Proteza este realizată din cauciuc siliconic, este fidelă pielii umane, atinge cote înalte de realism, este semitransparentă şi permite colorarea exactă pe care mi-o doresc. Este o procedură nedureroasă, care generează practic un mamelon identic celui de la sânul sănătos, care este colorat cu măiestrie şi se aplică acolo unde lipsește, folosind un colorant special biocompatibil. Odată aplicată, proteza rămâne fixată pe sânul femeii mai mult de o săptămână, fără a fi nevoie să fie îndepărtată. După aproximativ şapte zile, se poate îndepărta independent, cu un produs special, curăţând zona de dedesubt şi refixând-o în acelaşi punct", ne explică Mihaela Aurelia Goga.

Pielea este respectată, produsele folosite sunt biocompatibile şi non-toxice, asigură specialista. În Galaţi, Mihaela Aurelia Goga va prezenta soluţia, pe 6 august 2023, în cadrul studioului Makeup Philosophy by Anca Roşu, o specialistă în estetică din oraşul nostru care a ales să sprijine acest demers. Persoanele care doresc să participe pot suna la 0732159973 (Anca Roşu) sau +393208886595 (Mihaela Aurelia Goga).

pnl3
Citit 1995 ori Ultima modificare Luni, 31 Iulie 2023 07:51

1 comentariu

  • postat de Ionel
    Marți, 01 August 2023 09:25
    5.2.209.***
    Protezele externe de sân pot ajuta persoanele în cauză să depășească impactul fizic și emoțional după intervenția de neoplasm mamar. Ceea ce face esteticianul oncologic Mihaela Aurelia Goga este o mână întinsă acordată doamnelor care trebuie să recapete importanța dimensiunilor feminității, a identi
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.