Gălățeni scăpați teferi după ce i-a lovit trenul

Gălățeni scăpați teferi după ce i-a lovit trenul
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Doi tineri din județul Galați, un bărbat și o femeie, au scăpat ca prin urechile acului după ce mașina în care se aflau a fost izbită în plin de locomotiva unui tren de pe relația Galați-Iași.

Accidentul s-a petrecut pe raza localității Crivești, comuna Tutova, în județul Vaslui, după ce autoturismul, condus de bărbatul în vârstă de 32 de ani, din Buciumeni, a ajuns pe șine. Mecanicul garniturii a frânat, dar nu suficient cât să mai poată evita impactul, locomotiva avariind grav mașina în care se aflau gălățenii. Din fericire, ambii ocupanți ai mașinii au scăpat cu viață, doar femeia, o tânără de 24 de ani din Ghidigeni, alegându-se cu câteva leziuni la torace și umăr, care au necesitat îngrijiri medicale fără a-i pune însă viața în pericol. 

„Un autoturism, înmatriculat în Spania, condus de către un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din comuna Buciumeni, județul Galați, care circula dinspre drumul european DE 581 către localitatea Crivești, comuna Tutova, a fost acroșat de către trenul InterRegio 1866, care circula pe relația Galați – Iași. În autoturism se mai afla, în calitate de pasager pe locul din dreapta față, o tânără, în vârstă de 24 de ani, din comuna Ghidigeni, județul Galați. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerei, care a fost transportată la Spitalul Municipal de Urgență Bârlad pentru evaluare și acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul autoturismului și mecanicul de locomotivă, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Iași, au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În cauză, sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, fiind deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat Bogdan Gheorghiță, inspector principal, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, citat de Monitorul de Vaslui. Trenul implicat în accident a avut o întârziere de câteva zeci de minute cât timp a durat degajarea liniei, cercetarea la fața locului și operațiunea de înlocuire a locomotivei avariate. 

Citit 1791 ori Ultima modificare Marți, 11 Iulie 2023 18:14

1 comentariu

  • postat de Nicusor
    Marți, 11 Iulie 2023 15:58
    5.13.234.***
    CE A CAUTAT masina pe sinele de cale ferata ? CUM a obtinut permisul de conducere ? Din poza reiese ca masina NU ERA marca TRABANT sau moskvich 403. In Spania tot asa conduce ? CE PRETENTII poti sa ai de la un MELTEAN de Buciumeni ? Ar trebui sa raspunda pentru faptul ca a pus in pericol viata cala
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.