Porsche va lansa la primăvară în România noul model Boxster, cu preţuri de la 54.000 euro

Porsche va lansa la primăvară în România noul model Boxster, cu preţuri de la 54.000 euro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Porsche România va lansa în luna aprilie noul model decapotabil Boxster, care va fi disponibil la dealeri în două versiuni echipare cu preţuri de la 54.000 euro cu TVA inclusă.

"Nu a existat până acum în istoria modelului Boxster o schimbare atât de amplă. Noul model decapotabil vine cu o structură total schimbată, greutate redusă, şasiu nou, complet regândit, ampatamentul mărit şi caroseria mai lată. Noul Boxster este şi cu 15% mai economic faţă de modelul precedent. În funcţie de motorizare, consumul poate fi mai mai mic de 8 litri la suta de kilometri", se arată întră-un comunicat Porsche România.

Automobilul sport va fi disponibil în două versiuni de echipare - Boxster şi Boxster S. Ambele variante sunt echipate cu motoare cu 6 cilindri pe benzină şi sistemul start/stop.

Modelul de bază, Boxter, este echipat cu un motor de 2,7 litri ce dezvoltă 265 cai putere, accelerează de la zero la suta de kilometri în 5,7 secunde şi are un consum de 7,7 litri.

Versiunea Boxster S este dotată cu un motor de 3,4 litri, de 315 cai putere. Această varinată poate atinge o suta de kiometri pe oră în 5 secunde şi consumă mixt 8 litri de combustibil la suta de kilometri.

Clienţii pot opta pentru cutie de viteze manuală în 6 trepte sau automată cu 7 trepte.

Anul trecut, în România au fost înmatriculate 119 automobile Porsche, cu 5% mai puţine faţă de 2010.

Citit 3489 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.