VITEZOMANII Galaţiului, URMĂRIŢI cu maşini germane. Poliţia Rutieră a primit o brumă de DOTĂRI noi

VITEZOMANII Galaţiului, URMĂRIŢI cu maşini germane. Poliţia Rutieră a primit o brumă de DOTĂRI noi
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

* Ultima împrospătare a parcului auto de la Circulaţie s-a făcut în 2010, odată cu darea în folosinţă a MCV-urilor cu radar


După echiparea în primăvara acestui an a Poliţiei Galaţi cu aproape 50 de Logan-uri noi nouţe, dar silenţioase şi bune numai pentru deplasarea poliţiştilor, nu pentru misiuni "de urgenţă", toamna a adus un nou lot de maşini noi, mult mai mic, care va ajunge la o structură văduvită în ultimul cincinal.

Şapte autospeciale Volkswagen Polo au fost repartizate Serviciului Poliţiei Rutiere Galaţi, în cadrul programului naţional de înnoire a parcului auto al Poliţiei Române, autospecialele germane fiind, de această dată, echipate, cel puţin în aparenţă, cu tot ce trebuie pentru misiunile în teren. Este vorba despre sistemele optico-acustice, elemente care au lipsit şi lipsesc încă de pe cele 48 de Logan-uri sosite în aprilie şi repartizate unor servicii operative şi secţiilor de poliţie din municipiul Galaţi. Maşinile au fost folosite în starea în care fost recepţionate, dar, se pare, şi ele vor fi echipate cu rampe luminoase şi sisteme acustice.

"Au fost prevăzute sumele de bani necesare pentru montarea sistemelor optico-acustice pe autospecialele intrate în dotarea IPJ Galaţi, în cursul anului 2015 şi distribuite structurilor de ordine publică", se arată într-un comunicat al IPJ Galaţi.

Noile VW Polo de la Rutieră vor fi folosite în misiunile de menţinere a siguranţei rutiere şi pentru fluidizarea traficului. Aceste şapte maşini fac parte din loturile defalcate pe judeţe în ultimii doi ani, perioadă în care, potrivit cifrelor oficiale, au fost alocate Poliţiei Române 2.386 de vehicule.

Citit 9715 ori Ultima modificare Vineri, 15 Ianuarie 2016 02:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.