A lovit cu maşina gardul unei case

A lovit cu maşina gardul unei case
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Imprudența de a conduce un autoturism fără a deține permis de conducere îl va costa pe un tânăr din județul Galați câteva zile de spitalizare, dar și un dosar penal. Vineri, 16 mai, un tânăr de 18 ani, din Șendreni, a împrumutat mașina unui consătean și a pornit la plimbare, fără însă a avea legal acest drept. Drumul lui nu a fost prea lung, pentru că a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în gardul unei locuințe.

Verificările efectuate de polițiști au stabilit că șoferul ar fi pierdut controlul direcției de deplasare către partea dreaptă, a ieșit în afara părții carosabile, a doborât un stâlp și a lovit un gard al unei proprietăți. "În urma acestui eveniment rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto, aflat singur în autovehicul. Tânărul a fost transportat la spital de un echipaj de la ambulanță, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. La testarea alcoolscopică, rezultatul a fost negativ, însă polițiștii au stabilit faptul că tânărul de 18 ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul îi fusese încredințat spre conducere de un consătean, un bărbat de 36 de ani", a declarat agent șef principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Galați.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, respectiv, de către o persoană care nu deține permis de conducere.

Citit 6012 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Iunie 2023 09:49

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Arta de a-ți face viața grea
    Sâmbătă, 17 Iunie 2023 07:40
    109.166.133.***
    Păi acum și ''împrumutatul'' o încurcă cu dosar penal, pentru că a încredința autoturismul celui fără de permis auto. Mai bine accidentatul fără de permis, spunea că a luat mașina benevol pentru că avea o urgență, fără să știe proprietarul mașini.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.