Regionala CFR Galați face angajări

Regionala CFR Galați face angajări
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Conform unor anunțuri postate de Compania Națională CFR SA pe site-ul propriu, Sucursala Regională de Căi Ferate Galați face mai multe angajări în această perioadă.

Un prim concurs este organizat pe 21 septembrie, pentru ocuparea unui post de impiegat de mișcare la Divizia Trafic – ST. CF. Barboși – HM Filești. Tot pe 21 septembrie este programat un al doilea concurs, pentru ocuparea unui post de inginer III la Divizia Instalații, Laborator CT – Secția CT1. Cel de-al treilea concurs, care va avea loc pe 29 septembrie, vizează mai multe locuri de muncă pe raza regionalei, în secții din Galați, Brăila, Buzău, Focșani și Tg. Ocna. Acestea sunt posturi de macaragiu, șofer, meseriaș întreținere cale, muncitor necalificat lucrări foarte grele, sudor, picher, lăcătuș mecanic de întreținere și reparații universale.

Detalii pot fi obținute la sediul SRCF Galați, din str. Domnească nr. 51.

Citit 1375 ori Ultima modificare Luni, 18 Septembrie 2023 17:23

1 comentariu

  • postat de marr
    Luni, 18 Septembrie 2023 20:21
    86.124.201.***
    Se face 'concurs' de ochii lumii . Ca ii obliga legea sa dea anunt . Sunt sanse bune ca locurilea alea -cele mai bune/banoase sa fie deja ...puse deoparte ptr CINE TREBUIE . Auzi tu , concurs -muncitor necalificat lucrări foarte grele . Sa cante Mozart la ciocan ?!
    1
    3

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.