Examen pentru primariat în medicină. Când are loc şi care sunt condiţiile de participare

Examen pentru primariat în medicină. Când are loc şi care sunt condiţiile de participare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Examenul pentru obţinerea titlului de medic primar sau de farmacist primar va fi organizat de Ministerul Sănătăţii în data de 17 iunie. Candidaţii trebuie să aibă o vechime de cel puţin cinci ani ca specialişti până la data de 31 decembrie 2015, perioadă efectuată în specialitatea pentru care doresc să obţină gradul profesional.

Candidaţii gălăţeni trebuie să îşi depună dosarele de înscriere pentru examen la Direcţia de Sănătate Publică Galaţi, în perioada 4-18 mai (inclusiv - n.r.). În cazul candidaţilor care au şi activitate didactică sau de cercetare ştiinţifică medicală, dosarele trebuie depuse, în aceeaşi perioadă, şi la sediul Ministerului Sănătăţii, din strada George Vraca nr. 9 sector 1, Bucureşti. Arondarea candidaţilor pe specialităţi şi centre universitare va fi afişată în data de 27 mai 2015 pe site-ul www.ms.ro , la rubrica "Informare-cursuri, concursuri, examene".

Listele nominale ale candidaţilor admişi, preşedinţii comisiilor, data, locul şi ora de prezentare la examen se vor afişa la data de 11 iunie 2015, tot pe site-ul www.ms.ro, la rubrica "Informare-cursuri, concursuri, examene".


Municipalitatea caută director pentru lucrări publice şi infrastructură

Citit 8218 ori Ultima modificare Luni, 11 Mai 2015 17:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.