Vino să lucrezi la Preziosa, cel mai discret studio de videochat din Iași!

Vino să lucrezi la Preziosa, cel mai discret studio de videochat din Iași!
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Preziosa e studioul de videochat perfect pentru tine dacă vrei să fii model și să știi doar tu asta. Vii, lucrezi la noi și ăsta e secretul tău- sună cool, nu-i așa? După Lucky Studio și Heylux, care sunt studiouri de videochat din Iași conduse tot de echipa noastră feminină, ne-am gândit să facem un studio dedicat confidențialității totale. Ca femei, înțelegem cel mai bine că intimitatea contează foarte mult pentru tine. Este motivul și pentru care am ales acest nume pentru studio: înseamnă exact faptul că tu ești prețioasă pentru noi.

Toate colegele noastre sunt femei mature și serioase, cu o mare experiență în domeniul ăsta și știu prea bine ce înseamnă respectul față de modele. Ținerea cuvântului și politețea sunt lucruri esențiale pentru noi, și ți le dovedim în fiecare zi când vii la program. Din momentul în care te aducem gratuit cu microbuzul, din fața casei tale, la job, apoi la ședința de make-up sau la cea de foto, te ajutăm cât putem ca să fii mulțumită aici. Fetele noastre de la training sunt cele mai bune în ceea ce fac și, pe lângă faptul că te învață să faci cât mai mulți bani, îți explică felul în care să te comporți în fața camerei de videochat astfel încât să-ți protejezi confidențialitatea.

În plus, avem contracte foarte serioase cu site-urile de videochat, astfel încât imaginile cu tine să nu fie văzute în țările în care rude sau persoane cunoscute ție sunt plecate la muncă. Dacă cineva apropiat este în Italia, Anglia sau Spania, atunci putem bloca accesul pe profilul tău online din acele țări. Totul e gândit ca să te protejăm 100%, iar tu să ai un job în videochat în Iași la care să vii total relaxată. De aceea, cu adevărat, Preziosa e cel mai discret studio de videochat din Iași. Ca să te convingi de lucrul ăsta cu ochii tăi, te invităm la sediul nostru, la o cafea, să discutăm în liniște despre cum poți să faci și tu o mulțime de bani la Preziosa. Te așteptăm cu drag!

Contact Preziosa: Tel: 0744.33.77.11

www.preziosa.ro

(P)

Citit 3723 ori Ultima modificare Luni, 12 Iunie 2017 09:28