Pensionarii se pregătesc de protest

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liderul Alianţei Pensionarilor pentru Conciliere din Galaţi, Vasile Panţuş, ne-a anunţat că pensionarii se pregătesc să iasă în stradă pentru a-şi cere drepturile. Pentru început, însă, vor avea ocazia să discute faţă în faţă cu parlamentarii care în campania electorală le-au promis un trai mai bun.

Potrivit lui Panţuş, pensionarii din 30 de organizaţii din toată ţara se vor întâlni în weekend cu parlamentarii din judeţele lor. La Galaţi, o delegaţie din partea Alianţei Pensionarilor pentru Consiliere şi o delegaţie din partea Uniunii Judeţene a Pensionarilor se vor întâlni, sâmbătă, 7 februarie, cu parlamentarii PD-L şi PNL la sediile celor două partide, iar duminică, vor discuta cu aleşii PSD+PC.

„Vrem să le amintim că noi le-am dat noi pentru a rezolva problemele pensionarilor. Le vom cere să încheie şi un protocol cu noi ca să ne sprijinim reciproc, iar promisiunile să nu mai fie vagi.

În funcţie de ceea ce ne răspund, pe 12 februarie, la ora 10.00, vom organiza o ieşire în stradă, în faţa Prefecturii, unde le vom prezenta pensionarilor poziţia aleşilor noştri. Şi acolo unde este cazul o să le cerem demisia pentru că nu pot să îndeplinească ceea ce ne-au promis”, ne-a declarat Vasile Panţuş.

Principalele revendicări ale pensionarilor concilierii vizează creşterea punctului de pensie, grupele de muncă I şi II şi un trai decent.

Citit 1106 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.