Gălăţenii îşi CUMPĂRĂ mai multe MAŞINI

Gălăţenii îşi CUMPĂRĂ mai multe MAŞINI
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA) informează că piaţa auto a crescut lună de lună, în acest an. Astfel, după primele zece luni din 2015, APIA poate concluziona că piaţa auto naţională a înregistrat o creştere totală de 17,7 la sută, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Tendinţa de creştere a numărului de maşini vândute s-a resimţit şi pe piaţa auto din judeţul nostru. Spre exemplu, din datele Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), în luna octombrie a anului trecut se înmatriculaseră în judeţul nostru 582 de autoturisme noi şi second hand. Numărul a crescut, în luna octombrie a acestui an, la 672, iar cele 90 de autoturisme în plus pe care şi le-au cumpărat gălăţenii indică o creştere de 15,7 la sută a pieţei.

Din nefericire pentru dealerii de maşini noi, această creştere vine mai degrabă din sporirea vânzărilor de maşini second hand. Din totalul de 90 de maşini pe care gălăţenii şi le-au cumpărat în plus în octombrie 2015 faţă de octombrie 2014, doar patru au fost noi.

Citit 2532 ori Ultima modificare Vineri, 15 Ianuarie 2016 02:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.