Vinul de Bujoru îşi face loc pe piaţa premium

Vinul de Bujoru îşi face loc pe piaţa premium
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Vinurile produse la Târgu Bujor îşi fac, în sfârşit, loc pe segmentul premium de piaţă. De mai bine de jumătate de an, se îmbuteliază şi la sticlă sortimentele produse la SCDVV Bujoru - de la Fetească Neagră, Merlot ecologic şi Cabernet Sauvignon, până la Fetească Albă, Şarbă, Muscat Ottonel şi Băbească gri. Or, îmbutelierea la sticlă le permite producătorilor să îl promoveze şi în marile magazine.

„Aş spune că am vândut, de la începutul acestui an, cam 3.000 de sticle. Este o piaţă pe care acum începem să ne facem un nume. Evident, vizăm acei clienţi care apreciază un vin de calitate. Suntem prezenţi şi pe piaţa gălăţeană, dar vinul nostru ajunge în magazine mari din ţară. Spre exemplu, în Băneasa Mall, de la Bucureşti”, a declarat managerul SCDVV Bujorul, ing. Alina Donici.

Citit 5125 ori Ultima modificare Luni, 15 August 2016 18:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.