"Viaţa liberă" te ajută să iei bacalaureatul / Rezolvarea subiectului la biologie

"Viaţa liberă" te ajută să iei bacalaureatul  /  Rezolvarea subiectului la biologie
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
  • Profesoara Daniela Panaite de la Colegiul Naţional "C. Negri" ne-a oferit rezolvarea modelului de subiect propus de MECTS din materia claselor a Xi-a şi a XII-a
CLICK AICI PENTRU A DESCĂRCA SUBIECTUL PROPUS
CLICK AICI PENTRU A DESCĂRCA REZOLVAREA SUBIECTULUI

 

Mâine, subiectele la biologie

„Viaţa liberă” va continua şi mâine campania de publicare a rezolvării modelelor de subiecte propuse de MECTS. Urmează rezolvarea modelului propus pentru proba scrisă la biologie, clasele a XI-a şi a XII-a. Rezolvările ne-au fost oferite de profesoara Dana Panaite de la Colegiul Naţional „C. Negri”.

 

Cine este Dana Panaite

 

panaiteCa profesoară de biologie la Colegiul Naţional „C. Negri” Dana Panaite a coordonat concursurile ?i activită?ile legate de această disciplină „Educa?ia pentru sănătate”, „Acordarea primului ajutor”, „Capcanele Adolescenţei”, campaniile pentru prevenirea consumului de droguri, tutun, alcool.În urma obţinerii atestatului pentru profesor creator de soft educaţional a devenit realizatoare de mijloace de învă?ământ omologate de MECTS din cadrul programului guvernamental SEI. Are peste 80 de lecţii de biologie pentru platforma AeL; ghiduri metodologice de utilizare (manuale ale profesorilor); materiale de bibliotecă (manuale ale elevului); teste de evaluare.

A absolvit în cadrul Societăţii Naţionale Române «Crucea Roşie» cursul de pregătire pentru instructor în acordarea primului ajutor de bază. De asemenea, are şi un curs de formare în  "Educaţia pentru sănătate" şi este mentor în îndrumarea practicii pedagogice.

Anul acesta, echipa elevilor de la Pedagogic instruită de Dana Panaite va reprezenta Galaţiul la competiţia "Sanitarii pricepuţi", faza naţională.

 

Citit 5228 ori Ultima modificare Joi, 07 Iunie 2012 23:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.