S-au schimbat directorii la unele şcoli şi licee din Galaţi
Foto: Explicaţie foto: La Colegiul "C. Negri" s-a schimbat întreaga conducere

S-au schimbat directorii la unele şcoli şi licee din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cum era de aşteptat, la unele unităţi de învăţământ au fost schimbaţi directorii şi directorii adjuncţi. „Am schimbat acolo unde am sperat că oamenii noi vor face treaba mai bună”, ne-a declarat inspectoarea generală, Laura Marin.

Astfel, pe lângă schimbarea directoarei Anca Diculescu de la Colegiul de Alimentaţie şi Turism, au apărut directori noi şi la alte licee. La Colegiul Tehnic „Traian Vuia”, Lidia Mazilu a fost înlocuită cu Dragoş Homner, care a mai ocupat această funcţie şi în trecut. La Colegiul Naţional „C. Negri” directorul Mitică Dudău a fost schimbat cu Andra Ionescu, iar directoarea adjunctă Valentina Braşoveanu, cu profesoara Cristina Butnaru. La Colegiul „Radu Negru”, locul lui Gabriel Gogoncea a fost luat de Mirela Onişor. La CNVA, pe postul de director adjunct ocupat de Luminiţa Cobzaru a fost numit profesorul Romeo Zamfir.

Nici Tecuciul n-a scăpat de vântul schimbărilor. La Colegiul „C. Hogaş” a fost numită profesoara Adriana Ciocănel, în locul fostei directoare Viorica Tiron.   

O altă surpriză a fost înlocuirea conducerii şi la Şcoala Nr. 29, unde Rodica Bălan este noua directoare, pe funcţia ocupată până acum de Cătălina Caragea.

Citit 20835 ori Ultima modificare Vineri, 17 August 2012 18:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.