"Danubius" şi-a premiat absolvenţii de marcă la 20 de ani de la înfiinţare

"Danubius" şi-a premiat absolvenţii de marcă la 20 de ani de la înfiinţare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Universitatea "Danubius" din Galaţi i-a premiat, luni, într-un cadru festiv pe cei mai importanţi absolvenţi ai săi de la înfiinţare şi până astăzi. Ceremonia a fost prilejuită de împlinirea a 20 de ani de la înfiinţarea "Danubius", devenită, în timp, un reper pentru mediul academic privat şi nu numai din România.

Printre cele mai importante personalităţi premiate se numără actualul prefect al Galaţiului, Emanoil Bocăneanu, foşti şi actuali şefi de instituţii publice locale precum Vasile Pârlog, Eugen Zaharia, Mihai Turcu sau Georgeta Modiga. "Sunt onorat să primesc acest premiu din partea celor de la care am învăţat meserie, din partea celor care m-au învăţat ce înseamnă respectul pentru lege şi pentru cetăţean", a spus prefectul Galaţiului, Emanoil Bocăneanu.

De asemenea, deşi nu a fost prezent la festivitate, Victor Alistar a fost menţionat ca fiind unul dintre cei mai importanţi absolvenţi ai universităţii, alături de alte câteva personalităţi care lucrează acum în administraţia centrală sau activează în cadrul unor instituţii neguvernamentale. "De fiecare dată când mă întâlnesc cu absolvenţii noştri mă cuprinde nostalgia pentru acei ani frumoşi, dar grei în care am pus bazele acestei instituţii. Ne mândrim cu absolvenţii noştri, care deţin astăzi funcţii importante în societate", a spus preşedintele "Danubius", Benone Puşcă.

Citit 4756 ori Ultima modificare Marți, 18 Decembrie 2012 17:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.