ARACIS A ACORDAT DIN NOU ÎNCREDERE PENTRU FACULTATEA DE DREPT A UNIVERSITĂȚII ”DANUBIUS”

ARACIS A ACORDAT DIN NOU ÎNCREDERE PENTRU FACULTATEA DE DREPT A UNIVERSITĂȚII ”DANUBIUS”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

ARACIS a acordat din nou ÎNCREDERE programului de studii de licenţă Drept, forma de învăţământ cu frecvenţă, din cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii ”Danubius”.

Ce înseamnă ÎNCREDERE?

Certifică din nou, după 5 ani pentru următorii 5, faptul că una dintre cele mai bune Facultăţi de Drept din România este la Galaţi, în cadrul Universităţii ”Danubius”. O facultate înfiinţată în urmă cu 22 de ani, recunoscută la nivel european pentru cadrele didactice de excepţie care au modelat în decursul acestor ani mii de profesionişti în domeniul juridic.

Pentru ce ÎNCREDERE?

O facultate în care studentul este în centrul activităţilor didactice şi de cercetare. Unul dintre beneficiile majore de care se bucură studenţii acestei facultăţi este accesul la experienţa practică a profesorilor, majoritatea dascălilor fiind practicieni cu experienţă îndelungată în domeniul juridic: judecători, avocaţi, notari, înalţi funcţionari publici etc.

Un alt aspect forte al acestei facultăţi constă în numeroasele parteneriate încheiate de Facultatea de Drept cu diverse instituţii, fapt ce oferă posibilitatea studenţilor de a face stagii de practică în diferite domenii specifice profesiei de jurist, descoperind astfel cariera potrivită.

Nu în ultimul rând, periodic, studenţii Facultăţii de Drept sunt implicaţi în dezbateri faţă în faţă cu specialişti din domeniul juridic. Cu aceste ocazii, studenţii au posibilitatea de a afla, de exemplu, despre noi profesii în domeniul juridic, de perspectivă, născute din dinamica relaţiilor sociale, profesii către care merită să se îndrepte, fiind insuficient acoperite cu specialişti.

Toate aceste aspecte au cântărit în acordarea calificativului ÎNCREDERE de către experţii evaluatori, care au considerat că sunt îndeplinite toate aspectele vizate în cadrul evaluării.

 

Universitatea DANUBIUS

Şef Birou Relaţii Publice

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

MATERIAL PUBLICITAR

Citit 1221 ori Ultima modificare Joi, 04 Decembrie 2014 19:25