PREMIUL DE EXCELENŢĂ PENTRU STRATEGIA DE PR PENTRU EDUCAŢIA SUPERIOARĂ ÎN DOMENIUL JURIDIC

PREMIUL DE EXCELENŢĂ PENTRU STRATEGIA DE PR PENTRU EDUCAŢIA SUPERIOARĂ ÎN DOMENIUL JURIDIC
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

             Universitatea “Danubius” a urcat, pentru al patrulea an consecutiv, pe scena Galei Edumanager.ro (ediţie organizată în parteneriat cu Oameni şi Companii), liderul informaţiei în educaţie din România, eveniment care a reunit, pe data de 24 noiembrie, aproximativ 130 de reprezentanţi ai instituţiilor de educaţie, manageri din educaţia superioară şi preuniversitară, inspectori şcolari generali, profesori şi reprezentanţi ai mediului de business care au prezentat cele mai noi soluţii pentru educaţia antreprenorială.

Excelenţa acestei instituţii de învăţământ superior a fost premiată în acest an pentru cea mai bună Strategie de PR pentru Educaţia Superioară în Domeniul Juridic, premiu stabilit după jurizarea celor trei comisii de specialitate cu competenţe pentru categoriile evaluate, pornind de la următorii indici de performanţă: atitudine managerială, implicare în actul educaţional, inovaţie şi creativitate în învăţământ, viziune, activism şi comunicare performantă.

 

Premiul a fost înmânat doamnei Lect. univ. dr. Ana Alina IONESCU DUMITRACHE care a reprezentat Universitatea “Danubius” în dublă calitate: decan al Facultăţii de Drept şi purtător de cuvânt al acestei universităţi.

 

Facultatea de Drept a Universităţii “Danubius” se bucură de o vizibilitate extraordinară care îi susţine credibilitatea, acest lucru fiind datorat, în primul rând, faptelor meritorii ale profesorilor, rezultatelor deosebite ale studenţilor şi de implicarea acestora într-o multitudine de evenimente specifice viitoarei profesii (concursuri de procese simulate, proiecte inedite care le facilitează accesul la culisele practicii diferitelor profesii din domeniul juridic, competiţii ştiinţifice studenţeşti, interacţiunea cu profesioniştii din acest domeniu etc.) şi, foarte important, de succesul absolvenţilor. Toate aceste rezultate de excelenţă trebuie cunoscute de către publicul larg dar, în special, de viitorii candidaţi la profesiile juridice.

 

Înainte de premierea valorilor în educaţie, în cadrul Conferinţei Naţionale de Management Modern în Educaţie, au fost discutate noutăţile din domeniul aplicaţiilor şi soluţiilor de comunicare, managementului educaţional şi al fondurilor europene.

 

De asemenea, unul dintre cele mai bune softuri antiplagiat din lume, Turnitin, soft utilizat de Universitatea “Danubius”, a fost prezent la acest eveniment dedicat proiectelor de referinţă ale educaţiei pentru anul 2016.

 

PREMIUL DE EXCELENŢĂ PENTRU CEL MAI BUN PORTAL DE ŞTIRI DANUBIUS NEWS - 2015

PREMIUL DE EXCELENŢĂ PENTRU CEA MAI BUNĂ STRATEGIE DE PROMOVARE ŞI RECRUTARE A VIITORILOR STUDENŢI – 2014

PREMIUL DE EXCELENŢĂ PENTRU COMUNICARE PERFORMANTĂ ONLINE - 2013

 

Purtător de cuvânt - Universitatea “Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

(P)

Citit 2593 ori Ultima modificare Luni, 28 Noiembrie 2016 15:19