Greu la deal, pe Brăilei!

Greu la deal, pe Brăilei!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Marţi, câţiva cititori ne-au semnalat câteva probleme în trafic, în oraş. De pildă, dimineaţă, pe la ora 6, era practic imposibil să intri în Galaţi, dinspre Şendreni, deoarece maşinile derapaseră şi se aşezaseră perpendicular pe drum, blocând traficul.

La fel s-a întâmplat şi pe strada Brăilei, unde un autobuz a derapat şi a blocat strada, coada de maşini întinzându-se de la bănci până la Potcoava de Aur, ne-a semnalat un alt cititor.

Un alt gălăţean ne-a telefonat să ne spună că nici gropile ISPA acoperite, peste noapte, de zăpadă, nu au fost semnalizate corespunzător, motiv de nervi pentru şoferi şi de bucurie, pentru service-urile auto.

Un astfel de caz s-a întâmplat pe strada Coşbuc, în dreptul benzinăriei, unde, ieri dimineaţă, o maşină căzuse în capcana unei gropi acoperite doar de… zăpadă.

Şi prefectul judeţului Galaţi, Cosmin Păun, s-a plimbat, ieri, prin oraş, după care a tras concluzia:

„Apreciez că întâi trebuie deszăpezite drumurile principale, astfel încât oamenii să poată merge dimineaţa la serviciu… ce să spun?, se circulă greu în oraş…”.

„Pe Brăilei, în pantă, la urcare, e foarte greu pentru maşini… Cred că se poate acţiona şi mai bine şi aştept mai multă implicare. Am aflat că Primăria are contracte cu Ecosal, RER, Atlas şi Vega, deci sunt societăţi plătite din bani publici. Aşadar, le cer să îşi facă treaba!”.

Citit 1514 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.