Gălățean reținut după ce și-a înjunghiat soția

Gălățean reținut după ce și-a înjunghiat soția
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Un nou caz de violență în familie s-a soldat cu reținerea unui bărbat de 53 de ani, din comuna Drăgănești. Scandalul în cursul căruia soțul și-a înjunghiat de mai multe ori partenera de viață, o femeie în vârstă de 51 de ani, a avut loc la primele ore ale dimineții. Bărbatul ar fi pus mâna pe un cuțit cu care și-a atacat soția, aplicându-i mai multe lovituri, în gât, torace și pe mâini. Rănită grav, femeia a reușit totuși să sune la 112, alertând poliția.

"La adresa indicată au ajuns în scurt timp polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tecuci, care au constatat că sesizarea se confirmă, fiind identificaţi atât agresorul, un bărbat de 53 de ani, cât și apelanta, soția acestuia. Victima a fost transportată la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri medicale, precum și în vederea examinării medico-legale. Ulterior, bărbatul de 53 de ani a fost condus la sediul unității de poliție, pentru audieri", a precizat ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

La spital, medicii legiști au stabilit că viața femeii a fost pusă în pericol, motiv pentru care procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați au decis să îl acuze de tentativă de omor. Bărbatul a fost reținut, urmând ca anchetatorii să stabilească dacă și când vor cere judecătorilor emiterea unui mandat de arestare preventivă.

Citit 1556 ori Ultima modificare Joi, 14 Decembrie 2023 17:47

1 comentariu

  • postat de marr
    Joi, 14 Decembrie 2023 21:00
    86.124.203.***
    Ignatul pe stil nou / in vremuri contemporane .
    2
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.