Beat și fără permis, a făcut iureș într-o parcare

Beat și fără permis, a făcut iureș într-o parcare
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Un tânăr de 23 de ani a făcut un nedorit spectacol într-o parcare din Tg. Bujor după ce s-a urcat la volanul unei mașini și a început să conducă nebunește printre zecile de mașini staționate. Scenele s-au petrecut noaptea, șoferul, aflat sub influența alcoolului și fără a deține permis de conducere, dovedind destulă neîndemânare cât să tamponeze nu mai puțin de trei autoturisme, pe care le-a avariat serios.

Polițiștii, anunțați prin 112, l-au depistat rapid și au stabilit că avea o alcoolemie de 0,54 la mie în aerul expirat, dar și că nu era deținător de niciun fel de permis de conducere. Dus la spital pentru probe biologice, tânărul recalcitrant a refuzat să-i fie recoltat sânge, astfel ca polițiștii să-i afle alcoolemia reală. Drept urmare, s-a ales cu dosar penal nu doar pentru conducere fără permis, dar și pentru refuz de recoltare a probelor biologice.

Deoarece făcuse iureș în parcare, dovedind un comportament periculos, a fost reținut pentru 24 de ore. Nu a ajuns în arest, procurorul hotărând că, deocamdată, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile este suficientă. 

Citit 1508 ori Ultima modificare Luni, 15 Ianuarie 2024 16:52

2 comentarii

  • postat de Fara cuvinte
    Marți, 16 Ianuarie 2024 05:19
    5.13.155.***
    Tinerii, viitorul natiunii noastre , frumos viitor mai are tara asta cu alde astia , beti , drogati, fara serviciu , taie frunze la caiini, si fac alte nenorociri .
    1
    12
  • postat de Gigel
    Luni, 15 Ianuarie 2024 16:11
    5.13.138.***
    Redneck in actiune.
    3
    22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.