Un șofer fugar l-a amenințat pe polițistul care îl cerceta

Un șofer fugar l-a amenințat pe polițistul care îl cerceta
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

Un nou caz de ultraj care îl are în centru pe un polițist de la Circulație s-a înregistrat la Galați, după ce un conducător auto, cu mai multe abateri rutiere la activ, a dat curs într-un mod neortodox anchetei care îl viza.

Totul ar fi pornit de la un eveniment rutier în care șoferul de 35 de ani, originar din Liești, ar fi fost implicat. Conducătorul auto ar fi părăsit atunci locul evenimentului, înainte ca polițiștii să se lămurească asupra condițiilor în care s-au produs lucrurile. A fost identificat ulterior și sunat de către un polițist din cadrul Serviciului Rutier, care i-a adus la cunoștință faptul că va trebui să se prezinte la poliție și să facă față anchetei. Inițial cooperant, șoferului i-au trebuit 24 de ore ca să își schimbe atitudinea.

"După ce a fost sunat de polițist de pe telefonul de serviciu, făptuitorul l-a sunat înapoi pe polițist a doua zi și l-a amenințat. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj", ne-a declarat procurorul Cătălin Constantinescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați.

Cel puțin la acest moment, față de șoferul despre care surse judiciare susțin că nu ar fi la prima abatere de la regulile rutiere, nu a fost luată nicio măsură restrictivă, el fiind cercetat în stare de libertate.

Citit 3019 ori Ultima modificare Vineri, 26 Ianuarie 2024 17:19

1 comentariu

  • postat de Dart
    Sâmbătă, 27 Ianuarie 2024 15:39
    84.232.141.***
    Foarte bine ca e liber, intro taracivilizata, unde exista cu adevarat justitie,acest specimen era arestat imediat, iar pedeapsa nu ar fi fost nicidecum cu suspendare, asta erespectul pentru lege sipentru cei ce o aplica.
    3
    28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.