Întreruperi temporare de curent în zona centrală a orașului

Întreruperi temporare de curent în zona centrală a orașului
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Miercuri, 27 martie, sucursala Galați a companiei Distribuție Energie Electrică România (DEER), ajunge cu lucrările și la rețelele din zona centrală a orașului și din Port. Sunt anunțate întreruperi temporare de furnizare a energiei electrice cu durate de trei, cinci sau opt ore, lucrările fiind programate să înceapă în prima parte a zilei. Printre consumatorii afectați se vor număra CNVA, Facultatea de Medicină, sediul CJ, Poșta Centrală, toate instituțiile de la Dunăre, Registrul Comerțului, dar și sediul propriu al Electrica, din Eroilor colț cu Bălcescu.

Lângă Dunăre, se va lucra la rețelele de pe străzile Portului și Navelor, printre consumatorii afectați de întreruperi numărându-se Căpitănia zonală Galați, sediile AFDJ, APDM, Nertrans Cargo, Navlomar Shipping, Oficiul Registrului Comerțului, Școala "Aviația", magazinul Carrefour de la blocul Siret, agenția BCR, Land Travel Shop de la Palatul Navigației, clinicile OK Medical și Dr. Leahu Dental Clinics.

În zona centrală a orașului, sunt anunțate întreruperi pe străzile Nicolae Bălcescu, General Iacob Lahovary, Eroilor, Rubinelor, Păunului, Rândunelelor, Aleea Trandafirilor și la operatorii economici din Piața Centrală și la sediul Electrica. Alți consumatori afectați vor fi CNVA, Direcția Județeană de Statistică, Biserica "Sf. Pantelimon", Cercul Militar, Facultatea de Medicină, Camera Notarilor Publici și sediul Consiliului Județean, cabinetele de avocatură Cosma, Sava și Roșu. Temporar, nu vor avea curent nici Clinica Medlife de pe Bălcescu, sediul central al Poștei, Restaurantul Teatris, Gloria Market și One Gym.

Lucrările vor continua, miercuri, și în alte zone din oraș. Vor fi afectați consumatori casnici și operatori economici din Drumul Viilor, de la blocurile Sider din străzile Energiei, Gh. Doja și Anghel Saligny, Drumul de Centură (Stialmet, Restaurant Axe și Diamond Events), Siderurgiștilor (bl. M4A și M4B, ING Office, Profi City), str. Tineretului (I și II), Fundătura Energiei, str. Anul Revoluției 1848 (APAN și bloc nr. 118), strada Movilei (între Coșbuc și Poșta Veche, Pizzeria Maria, Premium Car Wash, Bowling & Kids Zone), blocul Libertății de pe strada cu același nume, str. Basarabiei (între Coșbuc și Libertății), Morilor (între Movilei și Tecuci), Eternității și bd. Coșbuc (între Dorobanți și Tecuci).

Nu în ultimul rând, în județ, sunt anunțate întreruperi de până la șase ore în satele Bursucani și Rădești.

Citit 4547 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Martie 2024 18:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.