Șofer drogat, descoperit după un accident rutier

Șofer drogat, descoperit după un accident rutier
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Un tânăr șofer din județul Galați a rămas pieton după ce a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale

Incidentul s-a petrecut pe raza localității Barcea, pe DN 25, două mașini intrând într-o coliziune care, din fericire, nu s-a soldat cu rănirea vreunei persoane. La fața locului a sosit totuși un echipaj de poliție, care, după ce i-a testat pe ambii șoferi, a stabilit că unul dintre ei, un tânăr de 33 de ani, din Umbrărești, prezenta semnele unui consum de stupefiante.

Șoferul a fost dus la spital pentru probe biologice care vor confirma dacă acesta consumase într-adevăr stupefiante, precum și natura acestora. Până una-alta, el a fost lăsat fără permis și i s-a deschis un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Citit 1812 ori Ultima modificare Joi, 28 Martie 2024 15:18

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro