Alexandra Căpitănescu a lansat „Căpitanu’” (VIDEO)

Alexandra Căpitănescu a lansat „Căpitanu’” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

O explozie de energie rock şi un refren care chiar îţi rămâne în minte. Şi dacă o să vă treziţi fredonând prin casă "Vezi că vine, vezi că vine, vine Căpitanu’/ Vezi că vine, vezi că vine, vine Generalu’", să nu fiţi surprinşi! Mie mi s-a întâmplat - mărturisesc cinstit! Şi n-am ascultat decât de vreo trei ori la rând - pentru început! - cea mai nouă piesă lansată de gălăţeanca Alexandra Căpitănescu după câştigarea competiţiei "Vocea României" 2023 - "Căpitanu’".

"Dacă nu ştiaţi/ acum o să aflaţi/ c-am venit din Galaţi/ n-aveţi cum să egalaţi/ Eu nu cred în noroc,/ am muncit în loc să joc/ la echipa campioană/ am ştiut să cânt rock", sunt primele versuri ale piesei pe care o puteţi viziona pe YouTube. Mai ales că are şi un videoclip pe măsură!

"Faptul că, după «Vocea României», «Căpitanu'» este prima piesă pe care o lansez este ceva foarte tare pentru mine! E foarte interesant sentimentul acesta: simţi că faci treabă şi că oamenii din jurul tău te apreciază. Sunt foarte entuziasmată", a mărturisit artista, în seara dinaintea lansării piesei.

Nu mai lungesc vorba, ascultaţi piesa! Şi aveţi grijă, între timp, Căpitanu’ a devenit General.

Salut şi eu regulamentar: "Să trăiţi, Alexandra Căpitănescu!".

Citit 1542 ori Ultima modificare Vineri, 29 Martie 2024 15:56

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro