Electrica oprește curentul și la Primăria Galați

Electrica oprește curentul și la Primăria Galați
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Sucursala Galați a companiei Distribuție Energie Electrică România (DEER) continuă lucrările la rețelele electrice din diferite cartiere ale orașului. Marți, 2 aprilie, vor fi întreruperi de curent cu durate de până la 4 ore pentru mulți consumatori din Valea Orașului, dar nu numai, lucrările fiind programate să înceapă în prima parte a zilei.

Astfel, vor fi întreruperi temporare de curent pe străzile Ghe. Doja (Telekom SA), Portului (ICEPRONAV, Poliția de Frontieră, Ceronav, Inspectoratul Școlar, Facultatea de Medicină și Farmacie, Hotel River Navrom, pontoanele de la Dunăre, blocurile Olt, Mureș, Cătușa, Mălina, Jiul, Brateș 1 și 2, Bistrița 1 și 2), Dacului, Crișana, Sindicatelor, Jupiter, Sulinei, Măcin, Ghecet, Vămii, Izvor, Plevnei, Mircea cel Bătrân și Săliște).

Este anunțată, de asemenea, întreruperea curentului electric și la sediul Primăriei Galați, între orele 11.00 și 15.00.

Tot marți, timp de 8 ore, sunt anunțate întreruperi în municipiul Tecuci, pe străzile Vasile Pârvan, Vasile Conta, General Dragalina și Matei Basarab. De asemenea, timp de 6 ore, vor fi afectați consumatorii din comuna Vânători – zona cuprinsă între străzile Lebedei și Pelicanului.

Citit 3066 ori Ultima modificare Luni, 01 Aprilie 2024 20:03

1 comentariu

  • Marți, 02 Aprilie 2024 09:10
    5.2.209.***
    poate asa iesiti din birouri si gasiti gropi pe strazi, ceva canalizari cu camine sparte, tasari de trotuare, capace lipsa la camine, adica cam ce ar trebui sa faceti zilnic. Ar trebui dar mai bine stati in Primarie ca poate iar veniti cu idei extraterestre de parcari pe Turnul TV, ousoare, borduri!
    0
    5

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.