Motociclist rănit grav pe DN 25

Motociclist rănit grav pe DN 25
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un tânăr de numai 18 ani a fost grav rănit după ce s-a izbit cu motocicleta de o mașină, în apropiere de Galați. Accidentul s-a petrecut la Șendreni, miercuri seară, posibil pe fondul neadaptării vitezei și al nepăstrării distanței corespunzătoare, susțin polițiștii. Motociclistul, originar din județul Constanța, nu ar fi păstrat distanța față de autoturismul aflat în fața sa, condus de un bărbat de 41 de ani, din Braniștea. A intrat cu viteză în spatele mașinii, izbitura violentă aruncându-l de pe motocicletă, câțiva metri.

În urma dublului impact, tânărul s-a ales cu multiple fracturi și a fost preluat de elicopterul SMURD, care l-a transportat la Spitalul de Urgență Galați. Polițiștii au putut stabili, în primă fază, că nici rănitul și nici șoferul mașinii implicate nu consumaseră alcool. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să se stabilească dacă vina a aparținut exclusiv motociclistului sau șoferul a încetinit brusc și astfel a făcut imposibilă evitarea impactului.

Citit 2144 ori Ultima modificare Joi, 25 Aprilie 2024 16:54

6 comentarii

  • postat de dragonu rosu
    Duminică, 28 Aprilie 2024 22:17
    82.77.165.***
    gigel la varsta ta ar trebui sa ti rezolvi disfunctia erectila, nu sa comentezi despre altii pe internet.
    0
    0
  • postat de Geos
    Vineri, 26 Aprilie 2024 07:21
    5.13.194.***
    Posibil ca lipsa de experienta l-a făcut sa frâneze doar cu spatele.
    A sevedea ca "făptașul" este si singura victima a evenimentului rutier... asta dacă nu a avut inspirația sa aibă camera la el... Ca băgatul în spațiul liber dintre mașini e lege la GL.
    In rest, numai empatie și gânduri vad.
    0
    2
  • postat de Gigel
    Joi, 25 Aprilie 2024 18:05
    5.13.144.***
    @Raluca: nu ai realizat ca in tara asta sunt numai jmeckeri si oameni cu drepturi? Obligatiile si bunul simt e pentru fraieri care sunt tolerati.
    6
    5
  • postat de Rotom selcum
    Joi, 25 Aprilie 2024 18:03
    5.13.145.***
    Smecherul lui peste, un gau zat cu muci la nas ce vrea sa se afirme pe sosea. I-au zburat insa mucii si poate si temeblismul cu care ne puteam confrunta in viitor oricare dintre noi. Daca se interzice sofatul masinilor puternice de catre unii cu varsta frageda, de ce nu și motoarele de puteri mari?
    2
    14
  • postat de Raluca care tine cu ursul.
    Joi, 25 Aprilie 2024 16:56
    86.120.239.***
    Art. 51
    Conducătorul unui vehicul care circulă în spatele altuia are obligaţia de a păstra o distanţă suficientă faţă de acesta, pentru evitarea coliziunii. Asa zice legea.
    0
    20
  • postat de Gigel
    Joi, 25 Aprilie 2024 13:53
    5.13.144.***
    Astia sunt aia de vor respect in trafic?
    3
    20

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro